[]

standard vga graphics adaptor

ekran kartının sürücüsünü sildim, şimdi bu şekilde kullanıyorum bilgisayarı.. oyun oynamayan adama ekran kartı lazım mı diye merak ettim, çalışıyor bilgisayar, youtube vs çalışıyor hep, peki ne işe yarıyor ekran kartı o zaman?




 
şöyle güzel bi 1080p falan film açıp denesene.


  • golan trevize  (04.01.14 00:44:48 ~ 00:45:25) 
ayştayn dedektörü aslında ekran kartları.


  • washe  (04.01.14 00:48:13) 
tamam anladım, benim gibi bilgisayarda film seyretmeyen, sadece internet ve döküman görüntülemede kullananlar için çok da önemli değilmiş


  • lllllllllllllllllll  (04.01.14 01:07:00) 
valla birşey anlamamışın ama neyse kendince işini görmüşsün.
(bkz: einstein dedected)

  • cursor  (04.01.14 01:19:08) 
anlatırsanız anlarım


  • lllllllllllllllllll  (04.01.14 01:22:26) 
bir kere ekran kartını sildiğin falan yok. bilgisayarların ilk çalışmalarında görüntüye erişebilmeleri için bütün ekran kartları ve OS ler standart vga moduna uygun olarak üretilirler yıllardır. bunun amacı bilgisayar açıldığında kurulum ve diğer işlemleri yapmaya imkan sağlamaktır. uzun süreli kullanım için değildir. ekran kartı sürücüsü ise diğer bütün sürücüler gibi o kartın optimal çalışma durumları için yazılmış bir önergedir. mesela en basitinden besleme voltajı ve frekansın optimize edilmesi gibi. her zaman standart vga ile kullanmaya çalışırsanız. mercedes e, murat 124 motoru takmış olursunuz. hem performans alamazsınız, hem de o motor mercedes in ağır kasayı taşıyamaz ölür.


  • cursor  (04.01.14 01:29:47) 
Vga (video grafik hızlandırıcı) yani iki görüntü arasındaki veri geçiş hızı. Youtubede 1080p video izle anlarsın.


  • cetoxim  (04.01.14 11:50:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.