[]

siz ne yapardınız

iyi,ortalama gelirli bir işiniz var, serseri biri değilsiniz. efendi biri olarak biliniyorsunuz.
anne babanız ayrı, anne ve 2 kız kardeşinize siz bakıyorsunuz.
bir kız var sizle ilgileniyor uzun zamandır.
arada görüşüyorsunuz, güzel vakit geçiriyorsunuz.
annenizin gidecek yeri yok, maaşı yok.
bu durumda evliliği düşünür müsünüz?
erkek:25 kız:22

 
hayır. Anne ölene ya da ona ayrı ev açacak gücüm olana kadar düşünmem.


  • sen git ben geliyorum  (03.01.14 17:43:36) 
allah kolaylık versin sabır versin valla çok zor durum


  • azizakin  (03.01.14 17:48:09) 
kardeşlerin yaşı da sizin yaşınız da önemli burada bence. fazla küçük değillerse onlar da çalışmaya başlayınca ortak bi şekilde annenize gelir sağlayabilirsiniz. hem sizin üzerinizdeki yük azalmış olur hem de evlenmek istiyorsanız geciktirmemiş olursunuz.


  • katredin  (03.01.14 17:50:25) 
evliliğe gelen kadar olay zaten bir süre alır. o süre içerisinde güzel şeyler olabilir, anneniz iş bakabilir, kardesleriniz buyukse calısablr, belki


  • we miss freddie mercury  (03.01.14 17:51:45) 
kız kardeşlerin yaş ve iş durumları önemli olurdu bu durumda, okuyorlarsa adam 3 kişiye bakıyor demektir, çalışıyorlarsa erkeğin üzerinden maddi yükü biraz almaları gerekir.

ben böyle bir durumda evlilik falan düşünmezdim, zaten yaşı da 25 miş ya sonradan gördüm, olabilitesi yok bacım.
  • Unorthodox  (03.01.14 18:33:05) 
annemin hayatını garantiye almadan evlenmezdim. sonuçta yaşlarınız daha küçük, biriniz 25, diğeriniz 22 bekleyin derim. aceleye gerek yok.


  • rock n roll  (03.01.14 19:59:49) 
bişeyi annamıyorum, kızın daha elini tutar tutmaz neden evlilik düşünüyorsunuz? hele bi yaşayın, aşkın hakkını verin, biraz olgunlaşın, sorrasında düşünürsünüz elbet evliliği.


  • gochebe  (03.01.14 20:06:23) 
o yaşta evlenilmez. annen mümkünse işe girip kendi çocuklarına baksın. kız kardeşlerin de ufaktan bi işler tuttursun para kazansın.

sonuç olarak herkes kendi yoluna baksın. herkes biribirine destek olsun ama kimse kimseye yük olmasın. şu şartlarda yaşamaya devam edersen bi hayatın olmayabilir. yol yakınken gereksiz edindiğin sorumlulukları üstünden at kendi hayatına bak.
  • sims  (04.01.14 21:45:57) 
sen düşünürsün de, önemli olan kızın evliliği düşünmesi bu durumda.


  • kedidir o kedi  (05.01.14 01:50:08) 
anamı alırım yanıma,evlenirim ne var bunda?

ha kız ananı istemiyorum diyorsa götüne tekmeyi vurup gönderirim..çok düşünecek birşey yok burda burdaki entel dantel tipleri boşver.onların değil anasına babasına bakıcak zihniyeti,karısını koynundan alsan reaksiyon verecek halleri yok.
  • tarıkbinziyad  (05.01.14 01:54:02 ~ 01:58:38) 
bu arada yeni okudum yorumları,anana iş bul diyen ibineler bile çıkmış..helal :)


  • tarıkbinziyad  (05.01.14 01:54:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.