[]

Peugeot'nun otomatik vitesleri

Abi kime sorsam itin götüne sokuyor. İkinci elde özellikle. Tamam, bu kadar insan yanılıyor olamaz, kötüdür mötüdür ama. O kadar mı kötü be abi ?.

Beleş verseler alma diyen adam var yahu. O kadar da değildir herhalde. Her bokta olduğu gibi bunda da sürü psikolojisiyle abartılıyor galiba.

7 kişilik 307 sw alayım diyorum 2004-2006 arası. Para buna yetiyor anca. Ama duyduklarımdan sonra korkumdan pejo bayilerinin önünden geçemiyorum.

 
saçmalamışlar. 2004 model pejom var. ikinci el aldım. tam otomatik. bir kere sorun çıkarmadı, yokuşlarda sapasağlam duruyor maşallah
sürü psikolojisi ile abartmışlar bence. çünkü birkaç sene önce başka bir sürü pejonun triptonik viteslerinin ne kadar iyi oldugu konusunda uzlaşmıştı
ha pejonun kaportası konusunda konuşurlarsa haklılar, ama şanzıman konusunda abartmışlar
  • dafuq  (02.01.14 16:50:28 ~ 16:51:30) 
2013 model peugeot 208 kullanıyorum. otomatik vites ve eski şanzıman olandan (4 ileri vitesli) gayette memnunum şimdilik bir sorun çıkardıgı falan yok.

göt lalesi türk milletinin ''fransız arabasına binilmez yeaaaa, en iyisi alman'' gibi basma kalıp içselleştirilmiş hezeyanları hep bunlar. temiz bir tane bulursan sorun olmaz derim ben.

bunun yerine gidip ikinci el çok kullanılmış audi a3 alan arkadasım arabası elinde kalınca zırlayıp durdu, acımadımda açıkçası
  • fransızkalanadam  (02.01.14 16:52:41) 
Otomatik cevap o.update edilmediklerinden.90 larda otomatik vites tamiri bayagi sikintili isti.onun psikolojisi.alirken gosterirsin islem tamamdir.


  • cizgilipijama  (02.01.14 17:37:59) 
Bende 206 var otomatik. Cok yakiyor ama memnunum. Daha once golf kullandim, ona ragmen memnunum. Yokusta falan iyi epey.
En guzel otomatik vitesli araba degil belki ama itin gotune de sokmak haksizlik bence.

  • ne istedigini bilmeden aglayan cocuk  (02.01.14 18:33:48) 
2006 206 otomatik kullanıyorum 3 senedir, hiç sıkıntı yaşamadım. Çok yakıyor ama tam otomatikler genelde çok yakar.


  • alembic  (03.01.14 10:56:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.