[]

Başınıza Gelen Paranormal Olaylar -Mucizeler

Selamlar öcüler, üçharfliler.

Hep söylenir ya, şunun başına söyle acayip birşey gelmiş, ya da cin girmiş vs vs gibi. Ben böyle paranormal olayları bizzat yaşayan biri olup olmadığını merak ediyorum. Yani illa ki olağanüstü birşey olmak zorunda değil,sadece açıklayamadığınız,nedenini bulamadığınız bir durum mesela. Korkutucu olmak zorunda da değil?


 
ben küçükken (10 yaş falan) oyuncak bi arabam vardı, kendi kendine yerde dururken ilerlemişti. ama bu benim zaten korktuğum bi sırada olduğundan küçüklüğüme veriyorum şimdi. çok paranormal gerçekten evet...


  • nilmiye  (02.01.14 09:44:50) 
  • pelin 19  (02.01.14 09:59:10) 
Bazen bir kaç gün üst üste geceleri aynı saatte uyanır kendimi ayakta ışığı açmış şekilde bulurum.


  • japon askeri  (02.01.14 10:01:52) 
bi kaç sene önceye kadar -artık yemin ettim bakmıyorum- çok iyi fal bakardım. kendim bakıyor olmasam inanmazdım belki ama hayatımda ilk kez gördüğüm arkadaşımın arkadaşının annesinin şehirdışında bir çiftilk evi olup bu evle ilgili akrabalarla sıkıntı yaşanıyor olduğunu ve adı A harfiyle başlayan avukatlarının işe yaramaz olduğunu filan anlatıyodum o derece yani. bi kere direk isim okumuşluğum bile var. böyle onlarca fal vakam var. ben bile anlam veremiyodum. sözcükler ağzımdan çıkıveriyordu. bi tür trans mı artık neyse.

bi kere de hayal ettiğim bi sahne aynen yaşandı.

iki kere de elimde kına lekesi ile uyandım. internette falan da var benzerini yaşayanlar ama anlam veremedim. hatta doktora bile sordum eilini bi yere değdirmişssindir filan dedi. kına kokuyo ama yeaa diyemedim tabi doktora.

eyyorlamam bu kadar.
  • mahnita  (02.01.14 10:54:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.