[]

Yemek yerken birinin sizi izlemesi

Sizi rahatsız eder mi? Mesela ben yemek yerken birinin bana 2-3 saniyeden fazla bakması beni rahatsız eder. Yemeği gayet düzgün bir şekilde yiyorum ama rahat rahat yemek istiyorum.

Şimdi ben bu insanı uyarsam "ne baktın" diye (ortam aile ortamı bu arada) tepki çeker miyim?


 
rahatsız olurum, sadece yemek yerken değil, gözünü dikip bakmamak lazım kimseye.


  • rock n roll  (29.12.13 23:08:53) 
bende rahatsız olurum bazen.


  • sutlu nescafe  (29.12.13 23:08:53) 
anne haricinde eder evet. o bakar, baksın.


  • paradoxical  (29.12.13 23:08:58) 
evet,ben yemek yerken birinin beni izlemesi rahatsız ediyor,nerede olursa olsun.Evde ya da dışarıda rahat rahat yemek yiyemiyorum bu yüzden.Eğer direkt olarak ne baktın dersen sıkıntı olur ama bakan kişinin dikkati başka yere çekilebilir, tv gibi.


  • MtKrt  (29.12.13 23:11:23) 
Yok benim derdim "bir yerden sonra bakmasın" değil, yok yani neye bakıyorsun? Yıllardır böyle. Genelde başımı çevirip ben de ona bakınca o televizyona bakmaya falan başlıyor zaten.


  • aguilas negras  (29.12.13 23:16:09) 
ı ıh hiç olmam. isteyen istediği kadar bakabilir.
çok uzun bakarsa çatalla bi lokma bile uzatabilirim.

  • teoridefeminist pratiktegeysa  (29.12.13 23:24:09) 
çok eder hele makarna yiyorsam yiyemem. ağzıma atış anımı özellikle izleyen birine de dayanamam o yemek bana zehir olur...


  • kirazıseviyorum  (29.12.13 23:54:32) 
görüyor ve artırıyorum ,insanların olduğu yerde yemek yemeyi sevmiyorum


  • elyafiyaffellaffelebelyafelyaf  (30.12.13 04:38:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.