[]

ne tür müzik

şimdi ben ahmet kaya, neşet ertaş, müslüm gürses, orhan gencebay, erkan oğur dinlerim. bazen RATM, rammstein, kurban dinliyorum.teoman, barış manço, duman, kazım koyuncu demir demirkan da dinliyorum. tek tük emre aydın, d.demirkan, cangox, babazula hayko, ruhi su, eminem, lp, pinhani, mehmet erdem ve bilumum sürekli dinlemediğim yabancı veya yerli şarkıcılar.

az önce biri bana ne tür müzik dinliyosun dedi öylesine. bir anda aklım durdu. bir kaç tür sayayım dedim olmadı. şunları dinlemiyorum diyeyim dedim olmadı. şimdi asıl soru şu ben kulağıma hoş gelen müzikleri mi dinliyorum :))

ne dinliyorum

 
kendini en yakın hissettiğin müziği dinlediğini söyle.
ya da ne bileyim, sana deseler ki "şu şarkıcıya / gruba" enstrüman çalacaksın, bunların stüdyosunda yatıp kalkacaksın," deseler kimi seçerdin? o tür müziği dinliyosun işte. tarzına en uygun olanını söyle gitsin

  • paradoxical  (29.12.13 23:10:44) 
kulağına hoş gelen müzikleri dinliyorsun. tıpkı benim gibi.


  • papillon7  (29.12.13 23:14:50) 
arabesk rock, melodik rock


  • feykalade  (29.12.13 23:18:54) 
bu yazdığın yazıyla anlaşılan sen doğaçlama, spontane takılmayı seven o anki ruh halin neyi isterse onu dinleyen birisisin. ama yine de burada saydıkların içinde daha fazla dinlediğin sanatçı/grup vardır elbet.

ayrıca anladığım kadarıyla biraz karamsar, ,içine kapanık bir yapın var. bu içe kapanıklığı müslüm gürses, orhan gencebay gibi sanatçıları daha başa yazmandan çıkarttım.

yabancı müzik dinlemeyi pek sevmediğini efkarlı da olsan, neşeli de olsan o şarkıya eşlik etmek isteyen bir yapın var.bu yüzden genelde yerli ağırlıklı bir liste çıkmış ortaya.
  • bluesbass  (30.12.13 00:49:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.