[]

Bu zamana kadar sevgilinize

yaptiginiz yada verdiginiz en anlamli ve onu gercekten mutlu etmis olan hediye nedir?Feyz alalim bizde.




 
Ahahaha:D


  • hain kostokk  (29.12.13 13:42:04) 
beklemedigi bir anda, ilgilendigi konularla ilgili kitap, belge vs hediyeleri cok seviyor. normal bir yemek beklerken en sevdigi tarifi yapinca cok mutlu oluyor. yapiacak bir isi varsa, o farketmeden yaptigimda gercekten mutlu oluyor. avucla para dokup aldigim hediyelerin ise neredeyse hic anlami yok.
bir de en guzel hediyenin guler yuzum oldugumu soyleyince, hicbir hediye, suprizin yerini tutmayacak mutlulugu ona vermem en anlamlisi oluyor.

ha bir de el ogru atki, hele ki daha once kimseden boyle el emegi bir hediye sunmadiysa.
  • dnznc  (29.12.13 13:46:43 ~ 14:18:00) 
bi harita alıp, 81 ili tek tek araştırıp üstüne şurada şunu yapalım mı? şunun şuyu ünlüymüş, buraya bu zamanda gidelim şurada öpüşelim, filan diye notlarla doldurdum. en şahanesi oydu bence. he noldu....


  • ikametsiz  (29.12.13 13:57:00) 
güzel bir dolmakalem alıp mürekkep yerine kanımı doldurmuştum içine. suratının o halini hala unutmadım. yaş 24 o sıralar. kanım kaynıyodu, delikanlı çağlarımdı.


  • nagelfarulan  (29.12.13 14:03:07) 
@misterturist altıma işedim oğlum allahsız
@hain kostokk kardeş doğumgünü, yılbaşı, sevgililer günü zaten allahın emri hediye döncek. bu dönemlerde şaklabanlığa girmeye gerek yok, beklentiler yüksek oluyo, ağzınla kuş tutsan yaranamazsın. o yüzden ona beklemediği anda küçük sürprizler yapmak en güzeli.

  • mekare  (29.12.13 14:15:04) 
ergenken yaptigim bir tane var. super8 kamerayla sehirde cekim yapmistim. cektigim mekanlari haritada isaretlediginde kocaman bir kalp cizmis oluyordu haritada.


  • little miss rejectee  (29.12.13 15:23:44) 
cok enteresan ve az gorulen bir hediye hazirlamistim acikcasi. sadece kendisi değil etrafındaki insanlar da sasirmisti cok ama yazmicam.

cok gerek yok extreme hediyelere. eninde sonunda anlamini yitiriyor ne yaparsan yap.

hersey mutlu edicektir.
  • archely  (30.12.13 12:23:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.