[]

Photoshop Ödevi

2 photoshop ödevim var, basitler. Yardımcı olmak isteyen var mı?




 
bence senin iyiliğin için böyle basit ödevleri bari kendin yap derim. bu arada biri ps diğeri illustrator bu ödevlerin.


  • jack n brooks  (26.12.13 21:42:29) 
@jack Farkındayım onun da ayrı ayrı yazmaya üşendim açıkçası. Ya orası öyle ama aktif olarak photoshop, illustrator kullanan biri daha hızlı yapar. Bende filtrelerin açılması bile 2 saat sürüyor ki bilgisayarım hızlı.


  • perfectum  (26.12.13 21:58:33) 
filtrelerle ne işin var ki hoca dekupe yap demiş.
bir background ve bir nesne bul örnekte verdiği gibi, yada fikir olsun diye söyliim. bi ara sıkıntıdan sadece google dan görsel toplayarak otoyola düşen uçak kompozisyonu yapmıştım. googledan uygun görselleri aratıp yap. bir tane yol, bir uçak, biraz duman, alev ve parçaçıklı bir patlama görseli bul kes biç yap. gelecekte okuduğun bölümle ilgili birşeyler yapmak istiyorsan öğrenciyken boş zamanın bolken bahane üretmeden kasıp kendin yapsan en iyisi. haa ben öğrenciyken yaptırıyor muydum? hayır:) üşengeçliğimden herkesten iyi yapacak konumdayken gider yine arkadaşlara yaptırırdım:)

  • jack n brooks  (26.12.13 22:14:52) 
O zaman önümden çekil de yaptıracak birini bulayım :) Filter background oluştururken önem arz eder vs.


  • perfectum  (26.12.13 22:29:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.