[]

afedersiniz kusmak

hiç başıma gelmedi merak ediyorum.
toplu taşıma araçlarında biri kusunca kim temizliyor?
kusan kişi ne yapıyor sonra?
üzerine kusulan kişi varsa o ne yapıyor?

 
bi kere gördüm öylece duruyordu üzerini gazeteyle örtmeye çalışmışlardı.
kusan kişiyi görmedim daha önce inmiş.

  • SPQR  (26.12.13 16:31:17) 
geçen sene yılbaşında şoför azarlamakla kaldı valla kadıköy'e gittikten sonra ne oldu bilmem şoför temizlemiştir yüksek ihtimal.birininde pantalonuna kusmuş çocuk adam birader pantalonun anasını siktin nerenizle içtiğiniz belli değil vs. söyleniyordu :D benim gördüğüm bu müdür.


  • aktör  (26.12.13 16:31:35 ~ 16:31:48) 
Ustume kusani doverim ben. Hele sarhossa daha pis doverim. Hasta oldugum zamanlar cebimde poset tasiyorum. Metrobuste sictilar afedersin caps leri var. Kusmak ne kelime. Temizlemiyorlar.


  • ykyt  (26.12.13 16:34:08) 
metrobuste bir kadın gordum kusacağı mecidiyeköyden bindiginde belliydi,altunizade de çıkardı iki koltuk arasına boghhhhh diye..bir durak sonra da indi o leş kusmukla kadıköye zor girdik..
be a.k mun karısı madem kusacan in de kussana.yanındaki kocası seninde ebeni.

  • jamswety  (26.12.13 16:45:28) 
Bugun bu soru aklima geldi benimde.
Biri otobuste,trende ustume kussa naparim diye..
Azarlardim kusani ve montumu cikarir bunu temizlet derdim. Hakediyor.
Belki o montu kafasina bile gecirebilirim, o anki psikolojiyle.
Not:lutfen cantanizda kucuk torba tasiyin boyle zamanlarda gerekli.
  • hain kostokk  (26.12.13 16:51:23) 
yıllar önce bi kere görmüştüm, adam tramvayda yere kustu, bir sonraki durakta indi, gitti. daha sonraki durakta temizlikçi geldi (nerden haber aldıysa) paspasla sildi orayı. daha da sonraki durakta o da indi :)


  • sigaraicilmeyenevdekimahzunkultablasi  (26.12.13 17:24:58) 
seneler önce babamın üzerine bi cocuk kusmus, cocuklu babaya isterseniz siz oturun kizi da kucaginiza alirsiniz demis, ancak baba zahmet etmeyin ama kiz hasta siz alirsaniz yorulmasin ayakta demis.. her neyse 5 dk kadar sonra minik kiz babamin üzerine kusmus.. babam eve geldi üzerini cikardi dus aldi.. ve cevabi su oldu "hastalik bu kizim ne yapacaksin isteyerek yapmadi ya"

simdi biri benim üzerime kussa sanirim ayni tepkiyi veririm, napalim yani dikkatli olunmasi gerek ama olunamadiysa dünyanın sonu degil ya, hastalik..
  • Mügüs  (26.12.13 18:12:41) 
2011 26 Haziran'ın daha ilk saatleriydi 1-2 falan gece. Eve dönmek için taksim'den bostancı dolmuşuna bindim ve o gece yanımda oturan kız zaten sallanıyodu kafa böyle tam dolmabahçe'de kusmaya başladı. bu da yetmedi o dolmuşta bi sapık vardı köşede oturan ablamız sapık için şikayette bulundu arada kusanın da lafı geçti dolmuş şöförü sallamadı sapık kısmını döndü
KİM KUSUYOOOO?!?!?!? şeklinde benim pantolonuma kustu bi şey demedim durdum öyle tiksinerek ki zil zurna sarhoş bi şey desem de yapcak bi şey yok yani sinirlenmenin manası yoktu. sonra akıllara kazınmış bi gece yaşadık böyle bi macerayla :) hatırlayıp güleriz ama temizleyen kusanın sevgilisiydi bizde :D

  • ozymandias10  (26.12.13 18:44:19) 
son bir yılda birkaç kez başıma geldi. yaşadığım yerin fiziki durumu nedeniyle (dağ, dolayısıyla virajlar virajlar) başka hiçbir neden yokken bile dolmuşta midem sık sık bulanır. bulantılı hastalık da işin içine girince kusmak kaçınılmaz oluyor. olacakları bildiğim için yanıma poşet alıyorum böyle durumlarda, kusacağımı anlayınca hemen hazırlıyorum, böylece kimsenin dolmuşuna ya da üstüne kusmuyorum. ama mesela dolmuş şoförü sesimi duyuyor ama görmüyor poşete kustuğumu, belki de dolmuşa kusuyorum falan ama yine de hiçbiri gıkını çıkartmadı şimdiye kadar. yanımda oturan da tanımadığım biriyse bile "iyi misin" falan diyor, mendil uzatıyor. burda azarlayanları, dövmek isteyenleri okuyunca şaşırdım, insanlığınızı seveyim. sarhoş da olsa hasta da olsa kusuyor olmak yeterince kötü zaten, agresif davranmanıza kimsenin ihtiyacı yok.


  • mezzosprite  (26.12.13 19:02:54) 
hastalıksa tamam da bazen sarhoş kusunca ıslak hamburger, menemen, votka karışımı koku hakikaten deli edebiliyor


  • sttc  (26.12.13 22:00:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.