[]

evde ki hersey bozuluyor

şarj aleti, yilbasi agacinin ledleri, kumanda, ev telefonu.

ilk önce ilk 2'si sonra ki gün diger 2'si bozuldu. kafayi yemek üzereyim sizce bu neden olmaktadir? baska aletlerin bozulmamasi icin sizce neler yapmaliyim?

not.kumandanin pilini degistirdim tvnin dibine gidiyorum yine de olmuyor.

 
kumandayı bilemeyeceğim ama diğerleri voltaj nedeniyle olabilir.


  • veilofsin  (26.12.13 10:49:27) 
regülatör taktırın


  • joe dalton  (26.12.13 10:54:29) 
"ki"yi bitişik, "her şey"i ayrı yazın, bir daha deneyin.

kumandanın pille temas eden kısmında sıkıntı olabilir, oraları sıkıştırmayı deneyin.

diğer aletler bozulduğunda evde çamaşır makinesi, ütü vs gibi başka çalışan alet var mıydı?
  • muk  (26.12.13 11:02:58) 
şarj aleti iphone 4'ün sarji ancak ucuna 5'in dönüstürücüsünü takmistik, sarj prizdeydi, 4 sarjinda sorun yok ucuna takmis oldugumuz dönüstürücü bozulmus.

ledler prizde degildi durduk yere patlamislar.

kumanda tam bir muamma 2 ay önce aldigimiz alet nasil bozuldu anlayamadim. pil temas yerlerinden sorun yok.

ev telefonu fise takinca diiit diye ses cikartiyor (telsiz) ancak cevir sesi vs yok, sarj aliyor gibi ama aslinda almiyor.
  • Mügüs  (26.12.13 11:29:50) 
@joe dalton nereye takmamiz gerekiyor?


  • Mügüs  (26.12.13 11:31:05) 
3-4 sene önce başıma gelmişti aynısı. Voltaj değerinin dalgalanmasından kaynaklanır bu sorun. Bir elektrikçi çağırın evinize akımın girdiği yere bağlanması gerekiyor regülatörün.


  • su ustunde yasayan balik  (26.12.13 11:47:40) 
girişe. dairenin elektrik girişine takılır regülatör ve size gelen gerilim düzeltir.


  • Absinthe75c  (26.12.13 11:47:51) 
tedaş arızaya başvurun onlar da bi ölçüm alsın. sayaç bağlantıları gevşek olabilir. nötr de problem olabilir. şebeke voltajı düşük olabilir.


  • hasmetizm  (26.12.13 15:04:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.