[]

Burun tıkanıklığı olmadan sinüzit.

Bendeki bu "nalet" bambaşka bir şey. Sinüslerimde bir kist varmış.

Fark edilmesi de çok tesadüfi bir hikaye. Bundan bir yedi sene evvel felan, hafıza sorunları nedeniyle bana bir beyin tomografisi çekildi ve doktor, senin hafızanda bir sorun yok, beynin de pırıl pırıl ama sinüslerinde kist var, kbb uzmanına git dedi. Neyse kbb uzmanı da biz bu kistlere dokunmuyoruz hayati bir önem de teşkil etmiyor deyip beni yolladı. Bir kbb uzmanına daha gittim o da aynı şeyi söyledi.

Ama bu meret arada bir soğuğu yiyince iltihaplanıyor. Daha doğrusu burnum tıkanmadan ve hiç burun akıntısı olmadan ağrı oluyor (sinüzit ağrısı gibi), yüzümün sağ tarafı, sağ gözüm hatta dişlerime vuruyor ağrı. Hiç böyle bir şey yaşayan var mı arnızda? Korkuyorum duyuru :(

 
Baş ve boynunuzu sıcak tutmanız gerek, bilirim o acıyı. Bende de sinüzit var.


  • pavlis  (25.12.13 14:15:33) 
burun akıntısı değil de öksürük de yapabilir sinüzit. ağrı konusunda rahatlamak istiyosan tuzlu suyla kendin burnuna çekip boşaltmaya çalış rahatlatabilir.


  • achtundsiebzug  (25.12.13 14:18:18) 
bende kist degil ama kemikten dolayi benzer durum yasaniyor.

üsütmeyeceksin, bu havalarda sürekli atki - bere ikilisiyle gezeceksin. baska yolu yok..
  • hosein  (25.12.13 14:30:37) 
sinüzitin olumsuz etkisini azaltmak için eczaneden "buğu" çözeltisi satın alıp kaynar suyla buharını soluyabilirsin. ayrıca sauna çok işe yarıyor.
Yazın da denize gir ve suyun içinde takla at. :)
en temizi ıslak saçla, beresiz, atkısız dışarı çıkmamak.
Bu iltihap o kadar rezil bir şey ki geniz akıntısı yapar ve boğazını tahriş eder.
  • cliquot  (25.12.13 15:16:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.