[]

pil şarj

Telefon bataryası 1600 mah. Genellikle 1 ah şarj cihazı ile şarj ediyorum. En fazla kaç mah'lık cihaz ile şarj edersem batarya zarar görmez? Örneğin 2.1 ah fazla mi olur?




 
o önemli değil eğer çok dandik çin malı bir bataryan ve telefonun yoksa. voltaj aynı olsun yeter. amper istersen 3252151254 olsun fark etmez. o adaptörün verebileceği maksimum akımdır, devamlı verdiği akım değil. mesela adaptör 5 amper verebilir, sen 1,2 amper çeken bir şey takarsın kablodan 5 değil 1,2 amper geçer.


  • zazazaraeta  (20.12.13 22:13:12) 
amperi çeken telefonun, şarj cihazında yazan ondan en fazla ne kadar çekilebileceği. telefona giden akımı arttırmak için voltajı arttırmak lazım ama bu da büyük ihtimalle devreleri hemen yakar.


  • yakuza123  (20.12.13 22:17:54) 
ben androidi ipad şarj cihazıyla şarj ediyorum . daha çabuk doluyor. telefonun ki 0,7 amper ipad inki 2.1 amper. sanırım sen de ipad inkini kullanmak istiyorsun. fazla olmaz çabuk dolar. 2 senedir kullanmaktayım s3 ü herhangi bir zararı falan olmadı. pil normal kullanımda sabahtan akşama gidiyor. film falan gps yok.


  • illegalstar  (20.12.13 22:21:05) 
öneride bulunmayı unutmuşum, kaç volt ise aynı voltta 2 ah ideal olur.


  • zazazaraeta  (20.12.13 22:21:07) 
O zaman hızlı hızlı şarj edelim sorun olmaz da anlaştık hep beraber
Gelsin 40 dk de şarjlar

  • dieselsingle2  (20.12.13 22:22:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.