[]

müziksever dostlar eleştirilerinizi bekliyorum

kendi imkanlarımla şöyle bi şey yaptım, 1 dakika filan sürüyor

www.divshare.com
(indirmeden de dinleyebiliyorsunuz sanırım)

melodi filan tamamen doğaçlama, öylesine çıkarılmış. amaç sound'u oturtmak.
gitar sound'u da biraz kötü olabilir
diğer sesler nasıl geliyor?
şu fazla geliyor, şu az geliyor, şunun sesi rahatsız ediyor diyebileceğiniz neler vardır?

saygılar sevgiler

 
davul kickleri fazla geldı bana ve gereksiz kullanılmıs bazı yerlerde.belkı sonra guzel gelcek ama 00:07 ile 00:30 u begenmedım.


  • tadutadu  (19.12.13 18:29:58 ~ 18:31:19) 
00:30-00:40 arasına bittim ben, müthiş olmuş.. ondan önceki 00:18-00:30 arasını ise genel ritme alakasız buldum.. davulun kick'inin kulak tırmalaması da bu yüzden olabilir..

genel olarak gayet iyi olmuş dostum.. intro'ysa bu yazık edersin bence, enstrümantal olarak daha da uzatırsan süfer olur..
  • lake of the hell  (19.12.13 18:35:51) 
çok beğendim, davulun sesi biraz kötü o kadar.


  • kendi dugunune gitmeyen kamber  (19.12.13 18:37:39) 
eheh teşekkür ederim =)
@tadutadu- evet kick'ler baya bi çok geliyor olabilir, sesini kısmış olsam da. gereksiz kullanım da tamamen öylesine çalınmış olmasından.
@lake of the hell henüz bitmedi tabi devam edecek, şöyle 5-6 dakika filan en az.
dediğim gibi ritmler arka arkaya uydurulmuş durumda. adamakıllı bir gitarla kayıt yapacağım tekrar, o zaman belki başka bir ritm yazabilirim.
@ kendi dugunune gitmeyen kamber- kesinlikle davulun sesini iyileştirmek için uğraşıyorum birkaç gündür, o da biraz zor, hatta en zor kısım olabilir. ismim hıdır diil ama elimden gelen budur heheh
  • paradoxical  (19.12.13 18:44:35) 
00:30 - 01:03 çok şahane hıdır kardeşim. (:

teknik manada sıfır bilgili biri olarak; çok üst üste bindirilmezse sesler daha şahane olur gibi.
  • teoridefeminist pratiktegeysa  (19.12.13 18:49:47) 
lake of the hell +1
açıkçası bu kadarını beklemiyordum,böyle devam eder sanıyordum 30. saniyeye kadar.ondan sonrası gayet başarılı

  • MtKrt  (19.12.13 19:09:54) 
bas ceset, hele öne çıkarılmaya çalışılan yerleri tamamen iptal.
davul zaten teneke onu geçiyorum.
önceden yapılan herhangi bir progmetal şarkısının soluk, kötü ve sıkıcı bir kopyası.
kısaca çok kötü.
  • sanal hayvan  (19.12.13 19:18:44) 
baslar kötü. davul da kötü ama baslar daha kötü. 30. saniyeye kadar olan kısıma çok yüklenmişler şarkının bütünüyle alakasız evet ama alakalı olması da gerekmiyo.


  • hobarey  (20.12.13 22:03:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.