[]

haber sitelerindeki okuyucu yorumları

habervaktim, sondakika, en son haber gibi sitelerde gördüğüm yorumların çoğunda şok yaşıyorum. "bu kadar da olmaz" diyorum. insanlar bu kadar kör olamaz diyorum. siz de diyor musunuz?




 
Çok dar bir çevrede yaşıyorsun o zaman.


  • arnold schwarzeneger  (18.12.13 12:38:42) 
öyle yorumları bende görüyorum.gerçekte olanı göstersen,kanıtlasan yine inkar edip savunurlar.yemin etmişler at gözlüğüyle bakmaya.


  • MtKrt  (18.12.13 12:40:09) 
@arnold schwareneger;

bahsettiğin "dar" çevrede yaşamak için gerçekten çok uğraşıyorum.
  • thracian  (18.12.13 12:44:44) 
arnold +1

onların da senin için aynısını düşünüyor olabileceğini düşündün mü hiç?
  • kafkef  (18.12.13 12:45:04) 
O sitelerin okuyucu yorumlarina bakmana gerek bile yok. Twitterimda uniden ayni sinifta oldugum bir grup iki gundur yedirmeyizzzzz diye onlarca twit attilar. Gozlerinin onunde para transferi olsa inanmayacak bir kitle var.


  • herseyi birakip gitmek istiyorum  (18.12.13 12:46:43) 
demiyorum , o insanları internete girmeden öncede tanıyordum hepsi gerçek ve daha beterleri var.


  • Sir Anthony Hopkins  (18.12.13 12:54:36) 
Hangi fikre sahip olursanız olun, kendinizi soyutlamayın arkadaşlar. Sonra AKP'lileri şakirt zanneden arkadaşlar gibi komik duruma düşersiniz. İnsan önce hasmını tanımalı.


  • arnold schwarzeneger  (18.12.13 12:59:55) 
benim şok olduğum kısım insanların hiç "sorgulama" ya da "merak etme" duygularının olmaması. "o adam yapmaz iyi adam o" demeleri, insan babasını bile tanıyamazken bu insanlar nasıl bu kadar inanmış oluyor?

bakın ben chp'li, akp'li, cemaatten veya her hangi bir partiden değilim. siyasetle işim olmaz benim. olabildiğince doğada sakin bir hayat sürmeye çalışan bir agnostiğim. gaziosmanpaşa'da 3 sene de yaşadım, beylikdüzü'nde de yaşadım, parasızlıktan cemaat yurdunda da kaldım, yurtdışında okudum, trakya ve ankara'da da yaşadım. her türlü insanla karşılaştım. insan hayret ediyor.
  • thracian  (18.12.13 13:08:48) 
soyle dusun, hayatin bok gibi, bes parasiz sacma sapan bir seyler yasiyorsun ve bir anda diger insanlardan ulkeyi kurtaracak, hayati guzel kilacak birinin varligini ogreniyorsun. o zamana kadar butun umidini kesmissin ama yavas yavas, gozun boyana boyana artik inanmaya basliyorsun, yakinda guzel gunler gelecek. ve butun umidini bu kahramana bagliyorsun. insanlarin savunduklari sey aslinda o kahraman degil, o bagladiklari son umutlar. umitlerini bagladigin yerin cokmesi sana acliktan da zor gelir. bence olay bu. yani bu insanlari dusman, oteki gormeyin. aralarinda kotu niyetli vardir tabii ama aslinda adamlar cok daha basit ve icgudusel bir sekilde kendilerini korumaya calisiyor, belki egitimsiz olduklari icin de saldirganlar.


  • beriberi  (18.12.13 14:00:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.