[]

ayağa veya ayakkabıya bakan profesör

evet arkadaşlar okuduğum üniversitede böyle bir fizik profesörü var. lab dersini beklerken denk gelmiştik bu adama arkadaşlarla (20 kişi kadar), adam koridor boyunca herkesin ayakkabısını inceledi. teker teker herkesin ayakkabısına 5 saniye kadar falan baktı boynunu eğip . aradan zaman geçti geyiği falan döndü çokça bunun. neyse bugün sabah okula giderken otobüste gene denk geldim bu hocaya. adam bir zaman sonra (otobüs dolunca sanırım) kalktı yerinden ve herkesin yanına giderek ayakkabılarına baktı gene uzun uzun. inanılır gibi gelmeyebilir ama cidden gerçekleşti bu olay. adam normal davranışlarıyla da tuhaf ama en fantastik olanı bu. bu adamdaki sorun ne olabilir? bu arada adam 60-65 yaşlarında falan.




 
Sıyırmış


  • gorki  (16.12.13 19:06:50) 
yaz olsa ayak fetişisti dicem. sıyırmış.


  • nathanieltroy  (16.12.13 19:09:45) 
İnceleme falan mi yapıyor acaba? Bana sıyırması daha muhtemel geldi.


  • Lim5  (16.12.13 19:11:22) 
Ya arastirma yapıyordur bir kitap okumustur, ya da ayakkabı alacaktir model ariyordur. Kotu dusunmeyelim hemen.


  • ykyt  (16.12.13 19:12:09) 
kafayı yemiş.ayakkabısı kötüyse mahcup olabilir insanlar.


  • rock n roll  (16.12.13 19:12:23) 
sizinki yine iyiymiş, bizde bi tane vardı, ders anlatırken bir anda durdu, orta parmağını yaladı, "şimdi bu parmağımı pile dokundursam nolur çocuklaar?" diye parmağı havada bağırmaya başladı. bi süre parmağını öylece havada salladı salladı, amfinin ön tarafında dolandı, sanırsam herkese iyi bi geçirdi içinden. sonra derse devam...


  • loveinaflipbook  (16.12.13 19:13:06) 
belki ayakkabı alacaktır kendine, bir türlü karar verememiştir. :p


  • efsunlu  (16.12.13 19:13:15) 
Zamanında ayakkabı ile ilgili ağır bir travması vardır ya da bunun hocası olan bir profesör zamanında ayakkabıların kişiliği nasıl yansıttığı ile ilgili bir özlü söz söylemiştir. Ne bileyim, "Ayakkabılar kişiliği yansıtır oğul. Ayakkabısı çamur olan önyargılıdır, içe basmışsa tezcanlıdır. Mükemmel öğrenci hokka burun giyer" gibi bir şey söylemiştir. O da o günden beri herkesin ayakkabısına bakıyordur. Dümbüllü'nün kavuğu gibi kendisine hocasından geçen antika ayakkabıyı verecek mükemmel ayakkabılı öğrenciyi arıyordur.

Ya da ciddi sıyırmıitır.
  • aychovsky  (16.12.13 19:19:59) 
yeditepeli detected eheh.

sorunlu değil bence ama kafası öyle çalışıyor demek ki. :) yoksa çok efsane bir hoca o. seni ayakkabından tanıyor yüzünden değil. muazzam bir hafıza değil mi? aynı zamanda da bir o kadar garip. ayakkabını değiştir tanıyamaz seni, derslerine girenlerden dinledim.

öyle işte.
  • esmer  (16.12.13 19:51:44) 
dost başa, düşman ayağa bakar demiş atalarımız. bir bildikleri vardır herhalde.


  • kibritsuyu  (26.12.13 06:56:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.