[]

Hoca not yükseltmedi, dersine girsem mi?

Evet bu konudaki 3. duyurum, ama önemli bir durum. Daha önceki iki duyurumu (www.eksiduyuru.com ve www.eksiduyuru.com) çok kısa özetleyeyim. Önemli bir dersin ilk iki vizesinden toplamda 60 almak gerekiyor finale girebilmek için, ben toplam 57 almışım. Finale iyi çalışan bir psikolojiye sahibim, öyle hallederim diyordum. Ama işte son sınavdan 19 almışım. Hocaya gittim 22 yapsın diye, çok rica ettim. "Ödev verin yapayım, proje verin yapayım" dedim. Kabul etmedi ve beni derslerde görmediğini falan belirtti. "Hayır ben sizin derslerinize geliyorum" dedim. Derslere sözlü olarak katılmadığımı söyledi ve ben de kabul ettim.

Hocanın savunması "Bu dersi alan 300 kişi var, herkesin notunu mu yükselteyim?" diyor. Bana mantıklı gelmiyor bu.

Şimdi haftada 3 dersi var hocanın. Ben derslerine gidip bir kendimi göstersem mi? Derse sözlü olarak katılmam ama en arkalara oturuyordum, belki daha göz önünde bir yere otururum. Gerçi önler de kalabalık, orada daha az görür beni.

Rüyamda derse gidip hocanın gözünün içine bakıyorum acı acı, en sonunda kabul etti not yükseltmeyi. Gerçek hayatta da etme ihtimali var mı? Ne yapayım ben şimdi?

 
Bence bu hoca notunu yukseltmez. Ah buraya yaziyorum. Ama sen yine de git sansini dene bi.

Ama icimdeki ses yukseltmeyecek diyo. Ben de ogretmenim, hissediyorum. Uzgunum.
  • barbara herhalde barbara manken olan  (15.12.13 23:37:22) 
yav son senen falan değilmiş siktiret hiç minnet etme bu orospu çocuğuna.


  • hope ender  (15.12.13 23:40:10) 
bu hocadan bir hayır gelmez bence artık. gerçi 2 hafta falan daha ders olur sonrasında tatil, sınav haftası falan ders olmaz başka. 2 hafta için pişmanlık duyma. git derslere bir şansını dene.


  • ontheroad  (15.12.13 23:41:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.