[]

Hava gerçekten çok mu soğuk, yoksa benim ev tırt mı?

Canlar, şimdi bir eve taşındım daha yeni. Uzun süre kaloriferi kullanılmamış, evin kendisi buz gibi bir kere. Kombisine bakım yaptırdık, temizlettik filan. Şu an yanıyor güzelce.

Amma velakin gene hafiften serin ev. Pencerelerden soğuk girmiyor, ama ev çatı katı.

Sizin evlerin bu havada ısınma performansı nasıl?

(Merkezi sistemler cevap vermesin piliz.)

 
Hırkayla harika.


  • rn  (14.12.13 15:33:35) 
kombi en düşükte çalışıyor, ev gayet iyi. ama bu ev böyle garip, daha önce böylesini görmemiştim, hiç soğuk girmiyor. bir de nerden baksan 100 yıllık bina. dedelerimiz işi biliyor.


  • soso  (14.12.13 15:41:01) 
Ev henuz isinmamistir... Teras kimin balkon varsa, ordan da guzel soguk aliyodur simdi o. Siz yeter ki paradan haber verin... Bi kac gune isinir... Isinmiyosa da, petek hesabi yannistir, bi hesap yannistir, izolasyon lazimdir filan...


  • compadrito  (14.12.13 15:42:24) 
şehir neresi?

bulunduğum yer için konuşayım, soğuğu ankara'nın soğuğuyla kapışır buranın.

en üst kat, üzerimde çatı var, alt katımdaki elemanlar yeni taşındı. şuan boş orası. antre biraz iyi gibiyken diğer iki oda buzz kesiyor. tek peteği maksimumda da yaktım, tüm evi maksimumama yakın da yaktım ama hala burnum akıyor.

akşam eve geleyim bi saat oturayım burnum akmaya başlıyor.

bol bol c vitamini, portakal mandalina depola reyiz.
  • dahinnotha  (14.12.13 15:53:51 ~ 15:54:10) 
şehri dememişim di mi? istanbul.


  • inawen  (14.12.13 15:55:08) 
Çatı katı olması ısınma açısında sorun yaratıyor. Diyeceklerim bu kadar.


  • clones  (14.12.13 16:04:22) 
ev yeni ısınmaya başlamışsa, kuzey cepheyse, alt katta üst katta kimse oturmuyorsa, bina açık alandaysa, camlar pvc deilse, bu şartlar altındaki evler zor ısınır. ha ısınır ısınmasına ama kombiyi köklemek gerekir.


  • bal dok yala  (14.12.13 18:04:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.