[]

yurtdışında hangi gsm operatörü daha iyi

vodafon mu yoksa türksel mi..kısmet olursa ilk defa yurtdışına çıkacağım..çalışma amaçlı ve muhtemelen en az 6 ay sürecek..siz yurtdışında çalışanlar hangioperatörü tercih ediyorsunuz..




 
yurt dışında turkcell + voip kullanıyorum bu kombinasyonu kullanıyordum. turkcell den de akıllı yurt dışı tarifesi bana yetiyordu. vadofone iyi diyen arkadaslarım da var


  • monkey  (11.12.13 23:07:44) 
ne garip bir cümle kurmuşum anladın sen ama:)


  • monkey  (11.12.13 23:08:21) 
gittiğin ülkeninkini alacaksın. türkiyenikini değil. ha almanyada falan turkcell var onu ala bilirsin. buradan alıp (tcell vodafone avea v.b.) gidersen kol gibi girer fatura. ona göre.


  • illegalstar  (11.12.13 23:08:33) 
yurt disi tek bir ülke degil, hangi ülkeye gittiysen ordan data kullanimi olan hat al ucuza.


  • serabetan  (11.12.13 23:58:15) 
sürekli dolasacaksan red club falan gibi seyler bir standart ücret aliyor sonra trde bulunuyor trden konusuyormussun gibi fatura düzenliyor. ha yok 6 ay sabit kalicam diyorsan gittigin ülkeden bak. gecici cozum ariyorsan ucuza kac. kalici ve her yerde ceksin kaliteli olsun kullanirim diyorsan top 3 operatörden birine git.


  • wiillii  (12.12.13 02:50:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.