[]

Uçaktan en geç ne zaman inilir?

Merhaba,

Şimdi durum şöyle: uçak fobim var. binince kalp krizi geçiriyor gibi oluyorum. Şubat gibi yurtdışına erasmusa gidicem. Yavaş yavaş kendimi alıştırmaya çalıştırıyorum. İlk adım olarak uçağa binip o koltuğa oturup kemerimi bağlamak istiyorum ama uçak kalkmadan inmek istiyorum.

Böyle bir şey mümkün mü? Kimseyi madur etmeden en geç ne zaman inebilirim uçaktan?

Teşekkürler.

 
vericeksin parasını yani?

şöyle yardımcı link verelim:
www.wikihow.com
  • ermanen  (11.12.13 19:10:32 ~ 19:13:13) 
Sanmıyorum. Girdiğinde "Ben buraya girdim" anlamına gelen Boarding Pass okutuluyor ve işleniyor. Doktora sorup sakinleştirici kullansan veya öncesinde içsen?


  • aychovsky  (11.12.13 19:14:44) 
insen bile bavullarını alamayacağının bilincinde ol.
ayrıca fobin olmasın :( hiç korkunç birşey değil ama kanatların yanına oturma en iyisi ortalarda otur sen. ben hiç korkmam ama ne zaman kanat yanına otursam daha bi ürtücü geliyor :/ korkma çok güzel. hem normal giderken gayet otobüs gibi :/

  • disardayim  (11.12.13 19:21:49) 
Ölüm korkusu yani onu yen. Milleti de mağdur etme işi gücü var aktarmalı uçağa yetişecekler.


  • kelepir  (11.12.13 19:24:47) 
ucaktan inmeye kalkman supheli olarak goruleceginden seninle beraber tum yolculari da indirirler muhtemelen. 3-4 saatlik bir gecikmeye yol acarsin, herkes kufreder sana.

edit: bence psikologunu degistir. baskalarini magdur edecek sekilde oyle alistirma yaptiranini ilk defa goruyorum. sakinlestirici al ve bin.
  • little miss rejectee  (11.12.13 19:29:42 ~ 19:48:58) 
öyle bir durum epey insanı mağdur edersin. hostes kesenleri memnun edersin ama. gerçekten korkulacak bir şey yok. böylesine büyük bir rahatlık varken kendine eziyet etme. otobüslerde sefil olursun. güzel bir fırsat gelmiş ayağına, değerlendir. yen korkunu.


  • kislar gecmez beresiz  (11.12.13 19:29:55) 
Arkadaşlar teşekkürler iyi dilekler için ama geçen sene psikoloğa gitmiştim bu onun tavsiyesi. Yavaş yavaş kendimi alıştırmak için böyle bir yol önermişti.

Valizim falanda yok. bi binip oturup insem. işim çıktı yakınım hastalandı desem falan filan?
  • vericemparasını  (11.12.13 19:31:19) 
air france'in kurslari var, 750 eurocuk yalniz, ucaga bindiriyorlar, indiriyorlar, simulatore falan sokuyorlar, egitiyorlar. yarim gun suruyor sanirim.

650ymis pardon www.airfrance.com
  • beriberi  (11.12.13 19:37:04 ~ 19:38:58) 
Benimde korkum vardı.Uçak kesin düşecekmiş gibi hissediyor insan.önce şunu unutma panik belli bir pik noktası yapar.Sonra sönmeye başlar.Kafandan atmaya çalışma.Sonuç hiç değişmez pik noktasına ulşamanı çabuklaştırırsın.Yapabileceğin tek şey bunca binen insan salak mı diyebilirsin kendine.Ama sonuç değişmez.Uçakta önce ter basar hafif bir bayılma hissi olabilir.Bir süre sonra rahatlamaya başlarsın.Sonra gerisi gelir.Alışırsın.Bu arada binmeden 1-2 kadeh şarap iç.Ama uçağa binerken inmeyi düşünme ne olursa olsun gideceğim de zaten 1 kere gidersen gerisi gelir


  • sonhakan  (11.12.13 19:57:32) 
ağzınızı yerim sağolun ya valla cesaretleniyorum sizin gibi insanlar olduğunu görünce


  • vericemparasını  (11.12.13 22:05:09) 
Ucak gidecegi yere varana kadar kanunen havaalanini terk edemiyorsun diye biliyorum.


  • slevinkelevra  (11.12.13 22:51:57) 
büyük ihtimalle iki saat sürecek bir yolculuğa çıkacaksın gibi görünüyor.şöyle yakınlarında bir şehire gidip gelsen?


  • böhü  (11.12.13 23:37:26) 
Arkadaşlar yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Şuan erasmusdayım ilk haftam geçti. İyiki binmişim uçağa. Hani diyo ya herkes "ben de bindiysem herkes biner" diye. Aynı şeyi söyliycem ben de.


  • vericemparasını  (09.02.14 20:31:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.