[]

sinemaya girerken

sinemalar artık hep avm'lerde malum. sinemada yemelik cips, mısır vs gişenin ordan mı alıyorsunuz yoksa marketten mi alıp götürüyorsunuz?
bir de sinemada mısır yemek nahoş bir davranış mı?



 
film esnasında yenmesi bence nahoş, çok ses çıkıyor. ben rahatsız oluyorum. sinemadan almak çok pahalı yahu. 10 tl mısır mı olur? 1 çuval mısır parası. almıyorum ben genelde, canım çekse de..


işbankası kartıyla hobbite bilet alanlara orta boy mısır hediyeymiş bu arada haberiniz ola.
  • bir ileti paylastim  (10.12.13 19:56:35) 
Sinemada misir cips vb yemiyorum genelde, bir fazlasiyla kazik oluyorlar, iki zevk vermiyor.

Neden nahos olsun? Sinema=patlamis misir. Ozdeslesmemis mi bunlar zaten?
Hayvan gibi gicirdatarak yemek ayip ama.
  • mukrime  (10.12.13 19:56:38) 
marketten 4-5 tane bira alıp watsons/kozmetik dükkan çantasına koyup gidiyorum.


  • sanal hayvan  (10.12.13 19:59:27) 
aksiyonsa yeme sesi duyulmadığından alıyorum. gişeden alıyorum, dışarıdan getirecek kadar cesur değilim


  • sttc  (10.12.13 20:01:17) 
bi mısıra içerde 17 lira vermektense avm'deki alışveriş merkezine girip 1 liraya cips formatında satılan mısırlardan alıyorum 1-2 tane. Film sırasında kutu kola açma sesi çıkmasın diye de döndürmeli kapaklılardan ice tea kola neyse işte alıyorum. atıyorum çantama sonra onları. Film esnasında haşur huşur açılması edilmesi hoş değil tabiki. O nedenle film başlamadan önceki reklamlar esnasında her şeyi hazırlamış oluyorum. öyle.


  • yns  (10.12.13 20:02:06) 
Soruyu yanlis anlamisim. Yeniden cevapliyorum. Misir almiyorum. Film arasinda yanimda goturdugum kek, biskuvi, cikolata vs yiyorum. Misir gibi kokulu seyler nahos bence, ortalik yağ yağ kokuyor.


  • mandalina kokusu  (10.12.13 20:03:17) 
Isten cıkıp ac karna gidiyorsam mc menusu ile bile giriyorum. Mısır kolay bulunmuyo ama cips de sokarım kola da cantam varsa


  • tzum_tzum  (10.12.13 20:08:23) 
lan bu ne. bu kadar kasmiyorum ben hic. Evimde izliyorum, misiri patlatiyorum gacir gucur yiyorum kolami da hopurdeterek iciyorum filmi yukse sesle izledigim icin. Kebap.

Disaridayken ama yemem hic bi sey. Sinemaya gittigimde tercih etmem. Yanimdaki kisinin de etmesini istemem, misirdir carttir cuttur. Acayip dikkatimi dagitir, sinir olurum.
  • barbara herhalde barbara manken olan  (10.12.13 20:09:34) 
avm'de olmayan sinemalar da var malum.

bişey yemem ayrıca film esnasında. bence nahoş.
  • tepedeki psychedelic adam  (10.12.13 20:15:45) 
sinemaya her gün gitmediğim için canım çekerse bi mısır kola bişey alıyorum.. ayrıca cips kola falan tamam da sinemada yemek yemek hayvanlıktır.


  • hope ender  (10.12.13 20:15:47) 
sinemada herhangi bir şeyin yenmesi beni çiledençıkartıyor..

mısırın kokusu benim midemi bulandırır her zaman.. benim için işgence birinin yemesi..


o yüzden insan olun lan biraz çevrenizi düşünün.. birgün birinin mısırına kusucam o olucak..
  • senialanaglasinalsinsikinicaliyabaglasin  (10.12.13 20:33:19) 
AVMde ise ses cikartmadigi ve kokmadigi sürece her şeyi yerim. Çantama koyup girerim. Sinemadan almam çok kazık. Zaten öğrenci bileti bile çok fazla bazi yerlerde.


  • Lim5  (10.12.13 23:39:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.