[]

yeni araç ıslatma olayı

şimdi ben yeni araba aldım, arkadaşlar ıslatalım dediler. bu deyimi de sevmiyorum ama böyle dediler. neyse konu o değil.

benim mi bir şeyler ısmarlamam gerekiyor, onların mı? ya da böyle bir gereklilik yok mu?

akşam yemeği ya da güzel bir yerde tatlı, şarap gibi bir şey yapabiliriz. ben onları araçla toplayıp götürüp getirme işlemini yapsam yeter mi, yoksa ısmarlamalı mıyım? yoksa onlar mı yapmalı?

teşekkürler.

 
kendi arabanla gotur, cikisda da birakmani bekleyebilirler. guzergah cok daginik degilse birakman da jest olur. ucuz bir yere gotur illa bir seyler yedirip icirmen gerekiyorsa. en azindan kahve icebileceginiz bir yer olabilir.

bu yetmez derlerse hepsini nufusuna al. oha!
  • exlibris  (10.12.13 18:58:26) 
Aşırı pahalı değilse ısmarla gitsin. Genelde böyle oluyor.
Ama kazık bir yerse, alman usulü iyidir.

  • otshe  (10.12.13 18:58:39) 
bence aracla hep beraber gidip icki icmelisiniz. ama birisi icmesin ki arabayi kullansin donuste.


  • yilki ati  (10.12.13 18:59:08) 
bir mekana götürüp herşeyi karşılayacaksın abicim. bu işin adabı budur. yapmak yapmamak sana kalmış bir şey. bana kalırsa millete yedireceğine bir fakir sevindir derim. arabanın sadakası olmuş olur. hatta ıslatsan da bunu yine de yap. arabanın değerine göre de miktar yükselir tabi.


  • fayfim  (10.12.13 18:59:08) 
ısmarla gitsin.


  • vadidekikaktus  (10.12.13 19:40:36) 
Ismarla


  • kalpsiz mikrop  (10.12.13 21:31:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.