[]

bmw 316i compact - bilgi rica ediyorum

Arkadaslar ilk aracimi almaya niyetlendim

2000 model 145.000de benzinli, otomatik bir 316i compact buldum.
Araclarla ilgili neredeyse hic bilgim yok bu nedenle asagidaki sorulari yanitlamanizi ve ek olarak verebileceginiz bilgileri merakla bekliyorum.

1) bu arac 100 km de ne kadar yakar?
2) bu arac kac km de bir bakima girer ve bu bakimlar ortalama ne kadara mal olur
3) lpg taktirmak istesem hangi markayi tercih etmeliyim,her seyiyle ne kadara mal olur ve yakit tuketimi ne kadara duser
4) bu araci almadan once nelere dikkat edilmelidir?


Ve sizin tum tavsiyeleriniz...

 
hicbir soruna cevap vermez ama bmw motorlari cok saglam degildir. kullanima gore 200.000'den sonra genelde ariza yapmaya baslar. aklinda bulunsun.


  • crucio  (10.12.13 09:31:06) 
9 lt civarı yakar en az. Diğer sorularına net cevap veremem ama compact kasa bence çok çirkin.


  • arnold schwarzeneger  (10.12.13 09:51:46) 
çok yakar. Otomatik şanzıman sıkıntısı açısından üst sıralarda bi model. 1.6 olduğu için hor kullanılmış olabilir. Lpg taktirirsan ortalama 11-12 lt yakar oda 35 krş falan denk gelir. Bence alınmaması gereken bir araba. Hele ilk araba olacaksa kesinlikle alma derim. fiyatını bilmiyorum bu bmw nin ama 2001 model a3 tercih edebilirsin daha sağlamdır bunlardan


  • veilofsin  (10.12.13 10:00:13) 
cok yakıyo bence bunu bil yeter. 12 yı bulur ve geçer belkıde.bakımlarına da normal halinde mesela (yaptırırsan) 15-20 binde standart,40 binde agır bakım, 120-180 bınde trıgger kayısı degısımı vs olur. oda prosedure uyarsan. sen yetkılı servıse goturdugunde onlar perıyod belırler.
birşey bildigini zannedenler de mal mal yorum yapmasınlar. araçlar zaten motorları ile ünlü neymıs bmw motorları cok saglam degılmıs. he amk bildin. mal mal insanlardan duydugunuz seylerı burda bırsey bılıyormus gibi yazmayında. bılmeyende yanlıs bilgiyle baslamasın.

  • tadutadu  (10.12.13 10:34:32) 
Peki bu arac ne kadar eder sizce


  • sos fistik olsun mu  (10.12.13 12:41:58) 
18-20 arası galıba ama ben senın yerınde olsam bıraz daha koyup 2001 alırdım yenı kasa en azından.


  • tadutadu  (10.12.13 12:51:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.