[]

Avcılar Denizköşkler'i nasıl bilirsiniz?

Merhaba.Avcılar Denizköşkler muhit olarak nasıl bir yerdir?insanları,ulaşımı,sosyal ortamı nasıldır?Yeni binalar gayet güzel ama depremsellik beni baya düşündürüyor.Gerçi İstanbul'un her yeri risk altında fakat yeni binalara baktığımız için zemin kötü olsa da sağlam olduklarını düşünüyorum.Bilenler yorum yaparsa çok sevinirim.Acil karar vermem gerek.Hatta duyuru bir süre üstte kalırsa duacınız olurum:)




 
gel hoca gel güzel yer, hem merkeze yakın hemde sahile. muhit olarakta hareketli ve aktif bir yer. gerçi sokaktan sokağa fark eder ama kalitesiz insanlar pek yok.


  • tolga asp  (08.12.13 16:07:32) 
tolga asp@ peki ulaşım nasıl? iş yerim bahçelievlerde.metrobüsten sonra baya yol gider miyim?


  • cukkalambo  (08.12.13 16:23:32) 
denizköşkler sahile yakın kalıyor, yani aşağıda. evden metrobüse gitmek için 10-15 dakika falan pek yorucu olmayan bir yokuş çıkarsın. yürümek zor gelirse metrobüs'e kadar dolmuşa binebilirsin ama değmez.


  • tolga asp  (08.12.13 16:32:46) 
metrobüs'ün şükrübey durağına yürüme 5-7 dk falandır. bahçelievler'e 15-20 dk falan sürer metrobüsle. muhit nezih ama binalar eski ve depremde zarar görmüştür. yeni bina bulursanız ev tutun derim ben hocam. sahille merkezin tam ortasında avcılar'da yaşanacak en güzel muhittir.


  • japon askeri  (08.12.13 16:32:57) 
süper bilmiyorum ama benim kuzen orada oturuyor
2 tip insan var genelde :oralara zamanında muhacirleri yerleştirmişler bu adamlar ev sahibi (hatta apartman sahibi olmuş mütaahite vermek yoluyla) kendileri oturup kiraya veriyorlar kalanları, eşleri çok çalışmıyor güzel yaşıyorlar kafa insanlar.
kiracılar da kampüsteki öğrenciler veya metrobüs hattını kulanmak isteyen vs çalışanlar.
avcılar metrobüs durağından dolmuşları gayet çok çalışıyor, avcıların heryerine çalışıyor sanırsam
yürüye de bilirsiniz biz yürüyorduk ama bizim elimiz boştu tabi
hani süper zengin semt olmasa da bi sürü kafe, spor salonu, vs. var genç nüfustan kaynaklanıyor sanırım.
deprem olayını iyi bilmiyorum büyük depremden sonra bütün binalara güçlendirme filan gerekmiş para toplanmış, yaptırmışlar ama ne kadar iyi durumdadır fikrim yok
  • niye ama  (08.12.13 16:37:19) 
ben denizköşklerde oturuyorum. memnunum ama deprem korkusu var mı dersen evet hat safhada. ev bizim satıp gidemiyoruz da. gelme bence yaa git başka yerde otur.


  • nick konusunda kararsizim  (08.12.13 16:59:19) 
27 yıllık hayatının 20+ yılını denizköşklerde geçirmiş biri olarak her türlü soruya cevap verebileceğimi düşünüyorum. ama duyurudaki mesajları bazen hemen cevaplayamayabiliyorum haber edeyim dedim ;)


  • kuul  (08.12.13 19:12:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.