[]

Kafasına göre wireless adı değiştirme

Selamlar,

Evde üç kişiyiz, bulunduğum evden de Ocak ayında çıkacağım.

Dün akşam saat 01:00 gibi internet gitti, lan dedim ne oluyor. Wireless bağlantı adı birden "Ethem.Sarisuluk.Yasiyor" olarak değiştirilmiş, adam haber bile vermedi. Girdim şifreyi, baktım bizim ağ amk. Neyse dedim, uğraşmayayım.

Sonra tekrar bağlantı koptu, şifreyi de değiştirmiş bu sefer. 10dk sonra mesaj attı. "Gençler işte ağ adımız şu, şifremiz de şu" diye.

Şimdi sorum şu: evden çıkacağım için gözüme mi batıyor, normal bir şey mi? Yoksa gerçekten var mı bi gerizekalılık?

 
şifreyi falan vermiş. bence sıkıntı yok. senin gözüne batmış. ha tabii download falan vardır belki, bu yüzden önceden haber vereyim diye düşünse olurmuş.


  • armagan  (06.12.13 10:25:30) 
artniyet yok. pür-i pak gerizekallık sadece


  • GibsonRules  (06.12.13 10:25:44) 
heyecanlı genç işte, değmez sinir yapmaya.


  • whoosie  (06.12.13 10:28:04) 
Abartıyorsun. Bir sebebi vardır belki. Haber de vermiş işte...


  • long live rock n roll  (06.12.13 10:31:51) 
ethem sarısülük'ün ölü olmasına mı atarlandın ben anlamadım soru nedir


  • filthy humanoid  (06.12.13 10:38:47) 
başkasının netini kullanıyorsan, komşu, ev sahibi vs. o zaman atarlanmaya hakkın yok. Ama evdeki üç kişi nete ortak para ödüyorsa o zaman eşit söz hakkınız var.

Eğer dediğim gibi söz hakkınız varsa, atarlanabilirsin.
  • bonjurkes  (06.12.13 10:45:55) 
ya onun yaptığı mallık o tartışılmaz ama sende bukadar stres yapma kanka kalpten götürür valla.


  • aktör  (06.12.13 11:50:28) 
Salona her girdigimde koktugun yerini farkli bulmak gibi bise bu. Evet cok bisey farketmez hayatimda ama mallik iste. Ne gerek var amk


  • brkylmz  (06.12.13 11:57:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.