[]

evladım ne yazıyor burda

Thank you for your email and we understand that you want to change your order. The item has been dispatched; we don’t have any access to change it anymore. In this regard we may request return details for this wrong purchase once you received the product.

Considering the error did not originate from our end, kindly be reminded that we may not cover the shipping fees for the return. Kindly wait for the item until 16-Dec-2013. Upon receipt, kindly inform us on how to proceed with this transaction.

We appreciate your understanding regarding this matte

 
mailin için sağol, sipariş ettiğin şey yola çıkmış. o yuzden artık değiştiremeyiz. ama işte ürünü iade edebilirisniz ama kargo parasını o zaman karşılayamayabilirz. 16 aralığa kadar siparişini bekle sona bizi haber et ne yapacağımıza bakalım...


  • omonia  (30.11.13 19:39:41) 
siparisinizi kargoya verdigimiz icin degisiklik yapamiyoruz, kargoyu teslim aldiktan sonra ürünleri geri gönderip tekrar siparis edebilirsiniz fakat hata bizden kaynaklanmadigi icin kargo ücretini biz karsilayamayiz demisler.


  • mamu  (30.11.13 19:41:08) 
Emailiniz icin tesekkur ediyor, siparisinizi degistirmek istediginizi goruyoruz. Urun gonderildi(postada), artik ulasamayiz. Urunu aldiginizda degistirme hususunda tekrar konuslaim, ancak posta masraflarini karsilamayiz. 16 araliga kadar bekleyin, alinca ne yapmak istiyorsunuz, haber verin. sevgiler. selamlar.


  • el desaparecido  (30.11.13 19:41:51) 
Bunun ithalat/ihracattan ziyade, bireysel bir alisveris oldugunu tahmin ettigimden, tercume edecem.

Mektubunuz icin tesekkur ederiz. Siparisinizi degistirmek istediginizi anlamis bulunuyoruz. Gonderi yola cikmis durumda. Siparisinizi degistirmemiz mumkun degil. Bu sebepten, urun elinize gectiginde, geri gondermeniz icin gerekli bilgileri isteyebiliriz.

Hatanin bizden kaynaklanmadigini goz onunde bulundurarak, iade icin gonderi masraflarini karsilayamayacagimizi, kibarca hatirlatiriz. Lutfen, urunun elinize gecmesini 16 Aralik 2013 tarihine kadar bekleyin. Elinize gecmesini muteakip, lutfen bize ne sekilde hareket etmemiz gerektigini bildirin.

Bu konuyla ilgili olarak anlayisinizi takdirle karsiliyoruz.

bibip: korun istedigi bi goz, Allah vermis 4 goz! Bu ulkenin sirti yere gelmez lan! Ben gotumu kaldirana kadar, canavarlar ortaligi kasmis, kavurmus!
  • compadrito  (30.11.13 19:45:27 ~ 19:48:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.