[]

Eyeliner tavsiyesi

Kadınlar candır, canandır diyerek söze baslamak isterim..

Eyeliner olarak Max Factor kullaniyorum uzun zamandir ama kendileri bitmek uzere. Memnunum ama acaba bir degisiklik yapsam mi diye dusunuyorum.

Ay laynır önerileri alalim duyuru kadinlari?

 
bir çok insanın aksine likit sevmiyorum o yüzden özel fırçası ile mac in katı eyelinerını kullanıyorum ne bulaşma ne yok olma durumu. göz temizleyici ile silmezsem dövme gibi. ve grileşmiyor. çok seviyorum


  • dream state  (29.11.13 17:03:41) 
Alix avien benimki, bayagi iyi bence fiyat/performans olarak


  • Idonthaveausername  (29.11.13 17:06:40) 
en son max factor colour expert aldım kesin çok kötü çıkacak diye düşünerek ama gayet güzel çıktı. ondan önce maybelline ve rimmel denemiştim ama max factor daha iyi. mac ve bobbi brown'un jel eyelinerları çok iyi diyorlar. bir de lancome artliner var ama kullanmadım.


  • quasiromantic  (29.11.13 17:14:19) 
Ben likit eyelinerı daha kullanisli buluyorum ama biraz surmesi maharet istiyor. jel olarak maybelline aldim. Gayet mat, hicbir sekilde akmiyor, bulasmiyor. fiyat/performans olarak gayet iyi.


  • barbara herhalde barbara manken olan  (29.11.13 17:45:16) 
Ben jel eyeliner taraftarıyım mac in eğik uçlu fırçası ve mac in jel eyelinerını aynı zamanda maybelline in jel eyelinerını kullanıyorum ikiside performans olarak aynı ama fiyat olarak baya fark var. Tavsiyem mac fırça ve maybelline jel eyeliner olur :)Tabi herhangi bir bulaşma yok, hemen sabitleniyor, akmıyor,renginide gayet güzel veriyor.


  • faihfati  (29.11.13 18:15:12) 
öğrenci işi olaraktan, flormar diyorum :D ama akıyor sanırım ya, ben de değiştireceğim herhalde. gene de sevdimdi ben onu, akmayaydı iyiydi :(


  • pasp  (29.11.13 18:23:15) 
the balm'ın olan iyi.


  • devilred  (29.11.13 18:38:39) 
fırçalı olanları (jel ya da likit) doğru düzgün sürmek zor geldiği için ucu kalem gibi olan likitleri seviyorum, şu anda rimmel kullanıyorum ama the body shop'unki favorim, süper pigmentli bir siyah.


  • slackerbitch  (29.11.13 19:22:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.