[]

Muğla Milasta yaşamak

İş için muğla milasa yerleşme durumum var. Burada yaşayan veya yaşamış arkadaşlar; acaba burada yaşam nasıl? Yani geçinmek kolay mı ? Herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım ?

Not: 23, K ve Adanalı


 
Bir şehirden ne beklediğine göre değişir durum. Milas şehir ile kasaba arasında kalmış bir yerdir, bu özelliği benim için güzel olsa da sen sıkılabilirsin ya da şikayet edebilirsin.


  • Rochefort  (27.11.13 14:10:43) 
genellikle milas gibi tatil yörelerinde alt yapı yetersizliği oluyor. şu yağışlı havalarda su baskınlarıyla karşılaşmanız olası. onun dışında milas güzeldir. sezon dönemleri dışında aşırı pahalı bir yer olduğunu sanmıyorum.


  • nax  (27.11.13 14:11:42) 
bodruma 45 dakika. havalimanına 20 dakika. güzel bir ilçemiz. yeşillik falan. pazarı da güzel.


  • kelepir  (27.11.13 14:13:48) 
şirindir ama küçüktür. rahat ve sakince yaşarsın. bodrum 50 km ve sık araç bulabilirsin. bir dönem yaşadım şimdi istanbul'dayım şansım olsa dakika durmam.


  • syangela  (27.11.13 14:15:31) 
Çok bir beklentim yok aslında.. İş güç olacağı için pek dışarda dolaşacağımı zannetmiyorum. Ha haftasonları yakın cevre il/ilçelere gidebilirim keşif için :))


  • ondkz  (27.11.13 14:18:34) 
iyidir iyidir, yaşanır Milas'ta.

sana Adana'nın sıcağını da özletmeyeceğinden emin olabilirsin.
  • nesilsiz  (27.11.13 14:42:01) 
Muğlalıyım eşim milaslı, muğla merkezde yaşıyoruz.
Buralar süper. Muğla merkez pahalı olur yaşam için. Ama Milas biraz daha iyidir.
Yaşam standardı iyi, ufak bir yer. Gezmek için çevre illere gitmek gerek.
İş nedir acaba özel değilse.
  • superjax  (27.11.13 14:43:35) 
@superjax Mühendialik işinde olacağım. Geri dönüşüm sektörü.


  • ondkz  (27.11.13 14:52:10) 
milas'ta hicbir sey yok. malesef boyle. araban varsa oren'e kacarsin arada sirada.


  • bigl0rd  (27.11.13 16:13:57) 
bafa gölünün kıyısında balık ye bak oh mis :)


  • physcos physcos  (27.11.13 23:38:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.