[]

medical park hastanesi hasta yatış ücreti hakkında

selamlar ,
bir kaç gün önce sgk'nın ek ücret hesaplama sistemini paylaşmıştım.
bugün akşam ablamı sancıları nedeni ile kadın doğum bölümüne kaldırdık ve bir günlük yatış ücreti olarak 500 lira artı ek ücretler istediler .150 lirada ön ödeme verdim.
bende durumu bildiğimi söyledim kendileri de yarın birileri ile görüşebileceğimi söyledi(masa görevlisi vardı sadece).

gss.sgk.gov.tr

bu sistemde standart yatak ücreti ve günlük yatan hasta ağrı takibini seçtim toplamda 122 lira 90 kuruşluk ödeme çıktı.

daha fazla ne ekleyebilirim yoksa bunlar yeter mi?

 
faturayı istemeyi kesinlikle unutmayın. faturada kalem kalem giderleri yazmalarınıda belirtin. vermemek için direnecekler fatura yoksa para da yok deyin. zaten o ücret bakın nasıl düşüyor.


  • kompisko  (27.11.13 00:33:44) 
@kompisko Fatura üzerinde yatışa artı olarak kalemler ekleyip onu 500'e tamamlarlar diye düşünüyorum.


  • alembic  (27.11.13 10:46:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.