[]

y.dışından ürün getirtmek vol.29323982

Bu başlıklardan bıktınız biliyorum.. Ben de bıkmıştım ama aynı deli sorularla karşılaşabiliyorsunuz şu hayatta.

Olay şu;

Amerikada yaşayan arkadaş Türkiye'ye gelirken yeni açacağımız iş yeri için 5 bilgisayar toplanabilecek düzeyde parça getirse (yaklaşık 30 kalem) ya da kalem sayısını düşürmek için en azından bilgisayarın en pahalı parçalarını getirse (15 kalem diyelim) gümrükte 5 tane işlemci 5 tane ekran kartı vs gören gümrük memuru aga bu ne sen bunları satmaya mı getirdin der mi?

İyiki varsınız. (ki ayrı yazılacak)

 
kendin getiriyorsan uçakla gelirken zaten gümrük memurunu falan görmüyorsun bildiğim kadarıyla. kargoyla sipariş verirsen o tarz bi sıkıntı çıkabilir. onun dışında sanane birader 5 tane bilgisayar istiyorum deme hakkımız olmalı diye düşünüyorum.

alkolde vs sınır oluyor uçakla getirirken ama elektronik üründe sıkıntı olacağını sanmam
  • ayin yazari  (26.11.13 02:06:55) 
arkadaş kendi getirecek. Net öğrenmem lazım takılırsa fena olur :/


  • mcmanus  (26.11.13 02:10:17) 
Garantisi yok ama yaklaşık 15 kere A.B.D. - Türkiye yapmış birisi olarak bütün sülaleye yetecek kadar elektronik getirdiğimi söyleyebilirim. Çıkışta durdurup ararlarsa sorun çıkarabilirler ama daha ne durduran oldu ne de arayan.


  • agamemnon  (26.11.13 02:20:01) 
sanırım toplam değerlerinin 1500€ altında olması gerekiyor, kişilerin yanında getirdiği eşyalar için.


  • yakuza123  (26.11.13 03:39:11) 
evet ambalajlarindan cikaracak. e o zaman sorun yok. tik attiklarima tesekkur ettim, tesekkurle sonlanan her mesaj siliniyor bilirsiniz.


  • mcmanus  (26.11.13 16:23:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.