[]

bazı iller hakkında bilgiye ihtiyacım var

kpss tercihlerimde yazmayı düşündüğüm bazı iller var. bunlar hakkında daha çok maddi olarak değil de sosyal açıdan ve canlılık olarak nasıl oldukları hakkında bilgiye ihtiyacım var.

- adana
- bolu
- antep
- maraş
- kayseri
- yozgat
- zonguldak

 
Adana en iyisi. Sonra Antep ve Kayseri gelir. Bolu'ya hiç gitmedim gerçi.


  • armagan  (24.11.13 13:52:29) 
kendimce siraliyim

adana
kayseri (ne kadar cevre illerin buyuk versiyonu olsada yinede buyuk sehir)
bolu (konum itibariyle)
  • oharro  (24.11.13 13:54:21) 
zonguldak emekli kenti. üniversitenin gelişmesiyle birlikte çok sayıda öğrenci şehre gelmeye başladı. merkez kordon boyu ve kafeler ile sınırlı. kozlu'da üniversitenin hemen karşısında büyük sayılabilecek bir alışveriş merkezi bulunuyor. insanlar genelde tatil günlerini burada geçiriyorlar. sosyallik konusuna gelince arabanız varsa hafta sonu karadeniz ereğli ilginizi çekebilir. kısaca gezilecek, dolaşılacak pek fazla mekan yok. ama doğası, insanları iyidir, çoğunluk demokrattır. şehrin hemen hemen her yeri deniz görür. devlet daireleri gene çok kolay ulaşılabilecek yerlerdedir. tercihiniz zonguldak olabilir. sebebine gelince küçük şehir ve her şeye kolay ulaşılabiliyor. umarım her şey istediğiniz gibi olur...


  • synche  (24.11.13 14:06:25 ~ 14:12:49) 
teşekkür ederim yorumlar için. en azından şu an az çok bir fikir var kafamda.


  • Kaczynski  (24.11.13 14:15:49) 
bilecik veya çevresi yaz eskişehire akarsın.


  • bass solo take one  (24.11.13 14:53:00) 
Adana iyidir. Yazın 2 ay feci sıcaktır ama damak tadınız burada zirveye çıkar.
Bolu konum olarak İstanbul ve Ankara'ya yakın olduğu için iyidir ama genel olarak öyle ahım şahım bir şeyi yok. Yılın 8 ayı soğuktur.
Antep fena değil, çok iyi de değil.
Maraş tercih etmemeye çalışın.
Kayseri üçüncü tercihiniz olabilir.
Yozgat tercih etmeyin bence.
Zonguldak, sosyal hayat açısından çok başarılı değil, doğa sever biriyseniz, çevresi tam bir doğa cenneti.
  • bugraa  (24.11.13 23:30:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.