[]

Odanızda nasıl vakit geçiriyorsunuz?

Kendinize ait odanız var mı? Genel olarak odada bir gününüzü nasıl geçirirsiniz? Eşyaların farklı kullanım detaylarına ihtiyacım var. En sevdiğiniz eşyanız nedir? Neden seviyorsunuz? Biraz mobilya odaklı düşünebilirseniz süper olur.

Örnek: Bir arkadaşım yatakta kitap okurken yorganı sırtına alıp, bağdaş kurup kucağına yastık koyup üzerine de kitabı koyarak okuyormuş.

ilginç olmasına gerek yok örneklerin. tişikkürler.

 
yatağın üstüne oturup yastığı duvara sırtımı da yastığa yaslayarak yatağın yanındaki masanın üstündeki bilgisayardan film izliyorum.


  • tepedeki psychedelic adam  (23.11.13 19:54:53) 
yatarak ipadde ya da laptopta takılmaca.


  • eksi sozlukte eksiyen adam  (23.11.13 19:59:00) 
yatakta bilgisarayımla.


  • zgrydn  (23.11.13 20:08:04) 
odamda biri küçük biri büyük iki bilgisayar masası var, küçük olanda laptop büyük olanda masaüstü bilgisayar var.
oyun oynamak için direksiyon var
aynı zamanda büyük masanın kitaplığı var, gündüz yatağa uzanıp kitap okuyorum
bir bas bir elektro gitarım var, hergün çalarım. anfiler küçük bilgisayar masasının altında duruyor.
iki masa dışında bir yatak bir de dolap var, bir de berjer koltuk. hepsi bu.
günün neredeyse tamamında bu odadayım, evde çalışıyorum.
  • paradoxical  (23.11.13 20:26:10 ~ 20:26:42) 
yatak, laptop


  • babamasoliimbananickaldirsin  (23.11.13 20:27:21) 
ders çalışılması gereken bilgisayar masasını, sürgülü klavyelik dahil makyaj yapma kompleksi olarak kullanıyorum.

yatak yanı laptop komodini +1

ash ve pikachulu minder :)
  • fallopian  (23.11.13 20:57:44) 
eskiden masaya ayaklarımı uzatırdım.
yatarken de sırtımı yanımdaki yastığa yaslayıp uyuyorum.

  • goldentitan  (23.11.13 21:35:09) 
evdeysem sadece odamdayım o kadar çok seviyorum odamı ve odamda takılmayı. masamda iş için kullandığım laptop sabit ve hep açıktır. iş yapıyorsam öbür laptopuda yanına koyup çizim yapıp bir yandan buralarda vakit geçiriyorum sandalye üzerinde ayaklarımı yatağa uzatarak.
iş yapmıyorsam eğer iş yapmadığım laptopla yatakta iki yastığı dikleştirip oturur gibi kucağımda takılıyorum ve saatlerce öyle durduğum oluyor. en sevdiğim eşyalar odamdaki raflar. 8 tane raf var bunlardan 4 tanesi makyaj bölümünü oluşturuyor orayı çok seviyorum mesela. masa ve masamın üzerindeki rafları da çok seviyorum. koleksiyonu yaptığım bir çok şey var ve raflarda bölüm bölüm bunlar var. heryerde sevdiğim eşyalar olduğu için gözümü açıp onlara bakınca mutlu oluyorum. bütün sevdiğim topuklu ayakkabılarım için bir merdiven yaptım kademe kademe her basamakta bir topuklu ayakkabı var mağaza vitrini gibi. daha bu hafta küpelerim için de bir şey yaptım. ben üretmeyi seviyorum ne biliyim perde dikiyorum falan odayı sevmek kendinden bir şeyler katmak çok önemli ozaman keyifli vakit geçiriyorsun 4 tane ışık kaynağı var kimi zaman ultra ışıklı bazen loş bazen mumlarla takılıyorum. ay çok özlemişim. şu an evimde değilim :(

  • glori  (23.11.13 22:06:41) 
masa ve yatak arasinda takiliyorum diyebilirim evde olabildigim zamanlar.
yataga ayaklarimi uzatip dik bi sekilde oturup ustune de yorgani cekiyorum, sirtima da yastik.
laptop da dizimin ustunde oluyo. film izliyorum bu sekilde ve mutlaka bisiler oluyo atistirmalik yatagi savas alanina cevirmeden bitmiyo o film:)
onun disinda uyumak icin yattiysam ipad le takiliyorum.
  • rentts  (23.11.13 22:18:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.