Giriş
(7)

Motordan anlayan arkadaşlar Regal Raptor Daytona 350-E6 tavsiye eder mi?

jagdpantherhellcat
Haftaiçi trafiğinde kullanmadan sadece haftasonu İstanbul'un kıyısına köşesine kaçıp sessiz sakin kafa dinlemek için aynı zamanda çok da fazla para bayılmayacağım bir motor almak istiyorum. Ehliyetimi yeni aldım ve çok az sürüş deneyimim var ve bu alete en fazla onbeş bin liralık bir bütçe ayırabili
Haftaiçi trafiğinde kullanmadan sadece haftasonu İstanbul'un kıyısına köşesine kaçıp sessiz sakin kafa dinlemek için aynı zamanda çok da fazla para bayılmayacağım bir motor almak istiyorum. Ehliyetimi yeni aldım ve çok az sürüş deneyimim var ve bu alete en fazla onbeş bin liralık bir bütçe ayırabilirim. Çin motorları başlangıç için ideal olur mu? Yardımcı olursanız çok sevinirim
0
jagdpantherhellcat
(22.11.13)
15bin liralık bütçem var diyosun, regal raptor inanılmaz saçma bir tercih olur. (bkz: yamaha virago 535) al derim.
0
veys zimmer
(22.11.13)
15 bin gibi rahat bir bütçen varsa, hem de kafa rahatlığı istiyorsan çin motorunun yanından geçme.
0
yakuza123
(22.11.13)
bu modelin alt versiyonlarına bakmanı tavsiye ederim.fiyat yüksek gibi 8e 9a bunun kadar işlevli performans alableceğin modelleri var.bence parana yazık etme
0
smokee
(22.11.13)
Sürüş deneyimin yoksa 150 cc lik otomatik vitesli bir scooterla başla derim.
0
armagan
(22.11.13)
regalin standart cin motorlarindan daha kaliteli oldugunu biliyorum. ama 10 bin lira bu motora verilir mi bi durup dusunmek lazim.

tek secenek chopper degilse inazuma ve cbr 250 oneririm o fiyatlara. ama ille de chopper diyorsan, motosiklet.net'te bu aletin kullanicilarini dinlemekte fayda var.
0
mattiadestro
(22.11.13)
abi 15 bin lira çok iyi bir para. başlangıç olarak inazuma al. öğrenince geçersin chopper'a. zaten öğrendikten sonra bu motora o kadar para vermezsin.
0
nodrap
(22.11.13)
(bkz: kawasaki en 500) en 500 yeni başlayana uygun olmayabilir
(bkz: yamaha virago 535)
(bkz: yamaha virago 250)
(bkz: honda rebel 250)
(bkz: honda shadow 600) bu da ağır motor
vs vs
Çin alma 2.el japon al
0
deneme2
(22.11.13)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.