[]

Akıllı Telefon Tavsiyesi

1. Sony Xperia E: www.webdenal.com

2. HTC Inspire 4G: reviews.cnet.com

3. Sony Xperia J: www.mediamarkt.com.tr

4. HTC Vivid x710a: www.phonearena.com

Hangisini alsam ve neden?

Telefonu Amerika'dan black friday'de almayı planlıyorum. Bütçem maksimum 350-400 lira(yetecekse).

Konu hakkında her türlü görüşünüze açığım. Teşekkürler...

(Tikler en geç bugün gelir)

 
sony alma da ne alırsan al.

ama bence bunların dışında nexus 4'ü düşün. yurtdışından getirteceksen o paralara bulabilirsin diye düşünüyorum ben.
  • teritori  (21.11.13 07:49:02) 
Uzun süredir android kullanıcısı ve yazılımcı olarak söyleyeceğim tek şey listedeki hiç bir telefonu alma.

Android listelediğin telefonlarda seni kanser eder. Bu tür modellerde telefonu sadece 1 ay kullanırsın sonra kendi kendine şişer hiç bir şey yapamaz olursun. Başka romlar falan araştırmaya kurmaya çalışırsın yani demek istediğim yok yere uğraştırır seni. Maalesef android yüksek donanım istiyor. Yoksa hiç stabil ve hızlı bir sistem değil. Adam gibi çalışan bir android istiyorsan en az 1000-1200 lirayı gözden çıkartman gerek.
  • yogurt kabindan saksilar yapmak  (21.11.13 08:26:54) 
Galaxy s2 bile bu listedeki her telefondan iyi. Neden bu telefonları istiyorsun merak ediyorum.


  • EXXE01  (21.11.13 08:42:47) 
Ben de uzun süredir android kullanıcısıyım. Bir çok farklı model ve marka deneme şansım da oldu.

HTC Cihazlar gerçekten kullanıcı dostu arayüz olarak. Ama Black Friday'den alıp burada kullanacaksan şöyle ki HTClerin servis sıkıntısı bol. Ayrıca belki şans ama sahip olduğum HTC cihazlar çok fazla arıza verdiler. Garanti dahilinde de olsa Teleservice de çok sıkıntılı bir teknik servis.

HTCler arasından Vivid.

edit: evet nexus 4 akıllıca bir tercih
Xperia'nın giriş seviye cihazları hakkında bilgim yok.
  • noruk  (21.11.13 11:42:48 ~ 11:43:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.