[]

hediye kitap için yazılacak not

şimdi bir kız arkadaşa doğum günü için sevdiği bir kitabı alacağım.ama yazacağım not ve nereye yazacağım hakkında hala karar veremedim tam olarak.sözlükte okuduğum kadarıyla kitabın en sonuna yazabilirmişim.bana da mantıklı geldi.ama ne yazacağım?şimdi kızımızın adı atıyorum Pelin."Pelin'e sevgilerle" yazıp altına da tarih atsam sizce iyi olur mu? ya da alternatif fikirleriniz var mı? Bir de kitabı hediye paketi mi yaptırsam,ne yapsam.




 
önüne yazılır..

bir dilek cümlesi de olsa güzel olur, veya alıntı veya kitapla ilgili bir cümle.

örnek:

Huzur'un kaybettiğin şarkıyı anımsatması dileğiyle..
Mustafa Kandıralı
İMZA
  • perferil  (20.11.13 13:07:02) 
bana bir arkadaşım kitap hediye etti.. daha doğrusu bizim durum biraz karışık o kitabı önce ben almak istemiştim parayı çantamdan çıkartana kadar o kaptı vs. yari antika bir şiir kitabıymış.. her neyse, bu benim bozulmama dayanamadı kitabı bana hediye etti kitabın ilk sayfasına "sevgili dostum, umarım dostluğumuzda bu kitap gibi eskidikçe değerlenir" diyerek adını yazmış..
fakat bu duruma kızdım ben, ciltli güzelim kitabın bütün o havası yok olmuş mavi tükenmez kalemle yazılan bu nottan dolayı..

bir de kitaba imza atılacaksa baş sayfasına yazar imza atmalı (bana göre).. geçenlerde bir arkadaşıma hediye kitap aldım yollamadan önce yazara imzalattım.. eğer ben bir şeyler yazacak olsaydım en sonuna verdiğiniz örnek gibi kısa bir şey yazıp yollardım..

O kadar abartılı şeyler yazmaya gerek yok bence hadi kendi yazdığınız bir kitap olsa tamam ama diğer türlü hoş olmuyor..
  • mutekebbir  (20.11.13 13:14:33 ~ 13:27:52) 
bence ufak bir post-it'e notunuzu yazın ve kapağa ya da ilk sayfaya iliştirin.


  • falafila  (20.11.13 13:39:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.