[]

Ales'e neyle gircem ben anlamadım, akbil, para?

Diyor ki:
"her türlü kesici ve delici alet, ateşli silah, çanta, saat, cüzdan, cep telefonu, anahtarlık, kablosuz iletişim sağlayan bluetooth vb. cihazlar ile kulaklık, kolye, küpe,bilezik, yüzük (alyans hariç), broş (basit toplu iğne hariç) ve diğer takılar,her türlü plastik, cam eşya ve metal içerikli eşyalar, her türlü elektronik/mekanik cihaz ve her türlü müsvedde kâğıt, defter, ders notu, kitap, sözlük, dergi, gazete ve benzeri yayınlar, cetvel, pergel, açıölçer ve benzeri araçlar"
Buna göre sanki hiçbir bokla giremiyorum. Akbil ve parayla girebilcem mi emin olamadım...


 
para almıyorlar, akbil de almıyorlar ama akbili donunun yada çorabın içine falan sıkıştır gir. içerde tuvalette cebine koyarsın.


  • yakuza123  (16.11.13 17:54:57) 
normalde giremiyosun ve büyük ihtimalle de giremiyceksin onlarla gidersen. bazı yerlerde girişte emanet gibi bişey oluyor ne kadar güvenirsen. yanında bi arkadaşınla filan gitmen en iyisi. ya da en azından sadece akbil al yanına.


  • tepedeki psychedelic adam  (16.11.13 17:55:14) 
akbille girebilir miyim diye sorarsan kapıda alıyorlar. ama sormadan cebinde girmye çalışırsan ses etmeyebilirler. yds, ales, kpss girdiğimde hepsinde aynı kurallar vardı. bir ikisinde hiç sormadan cebimde girdim. üstümü arayan polisin eline geldi kart ama bi şey demedi.


  • atramentum  (16.11.13 17:55:52) 
bozuk para değil ama kağıt para ile girebilirsin. bide normal akbil değil ama istanbul karta izin veriliyor. her yıl düzenli olarak en az 3 ösym sınavına giren biri olarak benden tavsiye anahtarını yada bozuk paralarını da ayakkabına koyabilirsin, herhangi bi sorun çıkmıyor.


  • kertenkelebek1903  (16.11.13 17:59:23) 
ayakkabının içine koy, kontrolden geçince cebine koyarsın. birçok sınavda öyle yaptım ben. evin anahtarını bile almıyorlar mecbur ayakabının içine koyuyordum.

elbiseleri çıkarın demediklerine şükür.
  • bilgisayar muhendisi adayi  (16.11.13 18:47:00 ~ 18:47:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.