[]

ps3 vs. ps4

Merhaba, birisi bana ps3 ve ps4 ün farklarını anlatabilir mi acaba? Ps3 varken almaya değer mi yani? Bir de ps3 e artık yeni oyunlar çıkmayacak mı? Teşekkürler.

Not: google'a sor demeyin lütfen, anneye anlatır gibi net bi cevap istiyorum :)


 
iphone4 le iphone 5s arasında ne fark varsa o fark var


  • mutantking  (15.11.13 23:21:03) 
ps4 bazı sorunlarla geldi okuduğum kadarıyla:

- kollardaki analog stick'lerin kaplaması birkaç haftalık kullanmayla dağılıyor
www.reddit.com

- kolların trigger tuşları(arkadaki tetik tuşları) takılma yapabiliyor. bunla ilgili kaynağım yok, sadece bir kaç kişiden okuduğum bir sorun

- konsol yan koyulduğunda bir tarafı yukarda kalıyor. nasıl anlatsam bilemedim
www.youtube.com

- ps4'ün birlikte geldiği oyunlar iyi değil. knack kötüymüş, killzone da beklentileri karşılamamış. konsola özel(exclusive) oyunların yaygınlaşması için de bir iki sene beklemek lazım


Ayrıca ps4 ps3 oyunlarını oynatmıyor. yani sadece ps3'e çıkmış oyunları oynamak isterseniz bir de onu almanız gerekecek. büyük ses getiren the last of us mesela bunlardan biri
www.ign.com
www.ign.com

- ps3 oyunları daha üç dört sene çıkar diyorlar. 78 milyon ps3 satılmış, yapımcılar bunu kolay kolay bırakmaz sanıyorum. ayrıca fifa gibi spor oyunları da çıkmaya devam eder, hatta bu sene fifa14 çıkmış ps2'ye.
fifa14: www.youtube.com
daha kaç sene çıkar: answers.yahoo.com

ben olsam ucuza bir ps3 kapatırdım. gayet güzel oyunları var, onlarla oyalanarak iki üç sene geçirir, sonra da ps4 alırsınız. ps4'ün sorunları çözülür, oyunları da artar ve güzelleşir o zamana kadar.
  • edy  (15.11.13 23:32:37 ~ 23:36:28) 
ps3 2016 ya kadar oyun alacak, artık oyun çıkmaz mı sıkıntısı yok yani.

ben hep konsolların ilk çıkan versiyonlarına soğuk bakmışımdır, donanımsal olsun yazılımsal olsun çook eksikleri oluyor. ps4'ü de 1 yıl sonra almayı düşünüyorum, hem oyunları fazlalaşır hem eksikleri giderilir, hem de fiyatı biraz daha makul hale gelebilir.

aradaki fark dersen, dağlar kadar var, ps4 çok güzel birşey.
  • Unorthodox  (15.11.13 23:49:16) 
Ps3 üm zaten var. Merak ettim sadece. Erkek değilim kızım fifadan ziyade uncharted falan ps3 e çıkar mı onu merak ediyorum .


  • ekaterina  (15.11.13 23:51:02) 
ps3'ten şimdilik şaşma. yanında da red dead redemption, uncharted 3, the last of us, beyond two souls, gta 5, little big planet 2 ve heavy rain oyunlarını da aldın mı keyiften uçarsın. bak bu saydığım oyunlar ps3 dünyasının oscarlık oyunlarıdır.

aradaki farka girmiyorum bile, çünkü hiç bulaşmamalısın ps4'te en az bir seneden önce.
  • prompter  (09.12.13 17:27:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.