[]

film yaktım galiba!

zenit makinemdeki filmi sabah sararken aceleyle yanlış yöne sarmışım. kapağı açtım, sarmadığını gördüm, hemen kapattım, 1 saniye falan anca kalmıştır. sizce filmi komple kaybettim mi yoksa şu görseldeki gibi arada gözükenler mi yanmıştır sadece i1.ytimg.com ?




 
yüksek ihtimalle görünen kısımdakilerle yakınlarındaki pozlar yanmıştır. çocukken filmli makinemizi açmıştım öyle. bir kısım yanmıştı.

merak edenlere not: dayak yemedim ama bayaa azar yedim.
  • unique hint kumasi  (11.11.13 10:22:51) 
daha trajikomik bir şey farkettim, filmi aldım kutusuna attım da, hani ucundan biraz film çıkıyor ya, upload.wikimedia.org şöyle, benimkinde hiç böyle bir şey kalmadı, şimdi aklıma geldi, ulan acaba ben bunu asıl sonradan mı ters sardım, sara sara film tamamen çıktı makinenin içinde kaldı elimde boş film kutusu mal mal banyoya vereceğim?!?

ey amatörlük sen nelere kadirsin.
  • thejester  (11.11.13 10:34:54) 
tam sardığın içindir o dolu yani kutunun içi. Ayrıca son 10pozun falan gitmiştir


  • denizrocket  (11.11.13 11:22:35) 
cevaplar için teşekkür ederim, bugün banyoya vereceğim, umarım 10'dan daha az gitmiştir. yani hemen kapattım, oda da öyle ultra aydınlık değildi diye azıcık kurtulmuştur diye umutlandırıyorum kendimi ama yine de gitmiştir..


  • thejester  (11.11.13 11:28:49) 
sonradan benzer bir şeyi arayan olursa sonucu söyleyeyim; 7-8 tanesi kurtuldu gerisi iptal.


  • thejester  (12.11.13 19:04:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.