[]

Nokia dan iPhone a rehber kaydı

Nokia 6600 dan iPhone a rehber aktarılabilir mi? Turkcell mağazaya sordum olmaz dediler...




 
eger nokiadan sime aktarman mumkunse. sim den de iphone a import edebilirsin. bence magazadakiler sallanis


  • dokunmakalbime  (09.11.13 23:31:23) 
nokia pc suite vardı o telefon zamanında, bilgisayara onu kurup bluetooth ile telefonu bağlayıp yapabilirsin. teoride sorun çıkmaması lazım.


  • 10032007  (09.11.13 23:43:36) 
tam hatirlamiyorum ama sanki 6600'da senkron araclari vardi. gmail ile senkron etmistim bir kere.

olmazsa cvs olarak export imkani da olmasi gerek. o da yoksa nokia suite ile once outlook gibi yerle senkron edersin oradan da itunes araciligiyla iphone'a.
  • entrapmen  (10.11.13 01:15:37) 
en basiti sim kart.


  • himmet dayi  (10.11.13 01:42:03) 
n97 deki rehberimi google rehber ile senkronize edip iphone a rahatlıkla almıştım. 6600 da da oluyor olabilir.


  • washe  (10.11.13 15:13:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.