[]

Beşiktaş - Cevizlibağ rutin ulaşım için alternatifler nelerdir?

Beşiktaş'ta oturuyorum, Cevizlibağ'da işe başlayacağım. Mülakat ve belge teslimi için şu yolları kullandım:

Gidiş: Beşiktaş-Kabataş (otobüs) Kabataş-Cevizlibağ (tramvay)
Dönüş: Cevizlibağ-Pazartekke (tramvay) Topkapı-Beşiktaş (28 nolu otobüs)
veya Cevizlibağ-Eminönü (tramvay) Eminönü-Kabataş (tramvay) Kabataş- Beşiktaş (otobüs)

Şimdi ben gidişte sorun yaşamıyorum ama dönüşe tam karar veremedim. Esasen metrobüsten kaçmaya çalışıyorum çok işe gidiş geliş saatlerinde gideceğim için. Sizce denemeli miyim? Sıkışık saatlerde dolmuş kullanmak işime yarar mı (Cevizlibağ-Taksim, Taksim-Beşiktaş)? Aylık akbil kullandığımdan önceliğim değil ama çok farkettirecekse akşamları kullanabilirim.

Bunun yanında başka alternatifler de olabilir sanırım. 41AT gibi otobüsler falan var. İşime yarar mı? Siz ne önerirsiniz?

Teşekkürler.

 
kaçma nedeninde haklısın ama alternatifler arasında en hızlısı da metrobüs. tramvay biraz uzun sürüyor ama beşiktaş otobüsüyle giderken çekeceğin trafiği çekmezsin en azından o açıdan otobüsten daha iyi bence. cevizlibağ taksim dolmuşları var onlar gayet hızlıydı bildiğim kadarıyla ama onda da her dolmuşta olduğu gibi dolmuş bekleme çilesi var. bence önce dolmuşu bi dene. bekleme kısmını tam bilmediğim için onu es geçersek sadece gidiş zamanı olarak bayağı bir fark ediyordu çünkü.


  • dust in the wind  (09.11.13 11:56:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.