[]

iphone 5s ile lg g2 pili hakkında

öncelikle ikisininde pili değiştirilemiyor.

bu iki telefonda da pil aynı mı?

geçmişten bildiğimiz pilin ölme durumu benim bildiğim iphone larda yok.

g2 nin pili nasıl?

 
Valla bi 10 gündur G2 kullanıyorum, bataryasından çok çok çok menunum. 3000 mah pil takılı, Iphone 5s'de 1560mah pil takılı. Çok aktif kullanıyorum, telefon sürekli elimde watsapından tut, haritasıydı, foursqaureiydi, 3d oyunlar filan tam 1 gün gidiyor. Oyun moyun oynamasam, sadece telefona, sms, watsap kullansan 2 gün bile gider. Aynı aktiviteyi iphone'da yapsam aynı gün içinde 2-3 kere şarj takviye etmek zorundaydım.


  • 3200  (03.11.13 16:37:54 ~ 16:39:36) 
g2'nin pili:
gsminsider.com

iphone'un pili:
cdn.funkyspacemonkey.com
  • mr.goodcat  (03.11.13 16:40:11) 
Her sistemin çalışma şekli ve batarya kullanımı farklıdır herşey kaç miliamper olduğu ile alakalı değil, dolayısıyla biri 1560 diğeri 3000 demek çok saçma.

Yine de bu konuda g2 daha başarılı tabi iPhone'u her gün en az 1 kere şarj etmek zorundasınız .

5s kullanıyorum.
  • giderbey  (03.11.13 18:16:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.