[]

fotoğraf çerçevesi

selamlar.

odama bir çok fotoğraf asmak istiyorum. fotoğraflarımı yazdırmak sorun değil fakat direk o şekilde asmak istemiyorum.

şık ve hoş dizayn edilmiş çerçeveleri nasıl olabildiğince ucuza getirebilirim? kendi yapabileceğim şeylere ya da yaratıcı çözümlere açığım. birkaç fotoğrafın yazdırma maliyetini bile hesaplarken, çerçeveleme maliyetine dikkat etmem gerek.

hiç çerçeve olmadan asmak nasıl olur? yaratıcı ve şık fikirlere ihtiyacım var.

 
İp ve mandal en uygun ve güzeli bence. burada satılıyor da ama kendiniz yapabilirsiniz mis gibi :))
www.buldumbuldum.com

  • eli eli lema sevaktani  (02.11.13 12:15:48) 
ben de lisede odama afiş asma işini ucuza getirmeye çalışıyodum. marangoza gittim dedim böyle böyle. bana dört tane tahta parçası verdi. köşelerini de birleşecek gibi kesmişti. bunlar işini görür mü dedi görmez mi dedim. bi de tahtaların birine asmak için delik açtı. borcum ne dedim gerek yok dedi eyw dedim. geldim o tahta paralarını birbirine yapıştırdım. apişi üzerine raptiyeledim. çok da şık durdu.


  • duydukduymadıkdemeyin  (02.11.13 12:19:54) 
hazır puzzle çerçeveleri gibi ucuz, kartondan çerçeveler var çok şık. koçtaşa bulabilirsin yanılmıyorsam


  • congratulations  (02.11.13 12:39:49) 
fotoblok kullanabilirsin. çerçeve değil ancak arkasını köpüklü bir malzemeyle kaplarlar ve iple asabilirsin. 50*70cm boyutları 8-12 TL maliyetlidir.
Ozalitçiler, baskı merkezleri ve birçok tabelacı bunu yapabilir.

  • Kenboi  (02.11.13 13:54:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.