[]

Başımı Açıp Kirlenmeyeceğim?

kim demiş abi bu sözü? var mı böyle bir söz?


:burdaki söylemden mi çıkarmış pavey hanım? yoksa paveyin söylediği şekilde, söyleyen var mı?

 
  • female demon  (02.11.13 10:18:43) 
buradan çıkardı. yani çarpıtma söz konusu.


  • dokunmakalbime  (02.11.13 10:25:15) 
hic de dememis. eger bundan bahsettiyse safak pavey.

kaldi ki dese bile kendi fikridir ve saci acik olanlar sadece o sozle kirlenmis olmazlar.

ama carpitmaya da gerek yok. kadin kendini hac donusu tertemiz hisetmis ve sacini acma gibi bir degisiklik yaparsa kendisinin kirlenecegi anlamini cikardim ben
  • exlibris  (02.11.13 10:28:17) 
tam olarak doğrudan o kelimeleri kullanmadı ama anlattığı şeye çarpıtma demek için zorlamak lazım.

bir daha açamam. çünkü buraya geliyosunuz "tertemiz" oluyorsunuz sonra bile bile tekrar... günah işlemek... yani bana göre öyle

bence gayet açık konuşmuş.
  • godsparticle  (02.11.13 10:29:41) 
kendi inançlarıma göre günah diyor işte bu kadar basit. bunda herhangi ayıp, karşısındakini aşağılayıcı, şafak pavey'in abarttığı kadar bir durum yok. şafak pavey'i severdik ama bu biraz chp içerisinde oluşmuş aşağılık kompleksinin yarattığı algı bozukluğu olmuş. keşke özür dilese ama hiç sanmam.


  • soso  (02.11.13 10:34:33 ~ 10:41:55) 
kıvırmayın. bal gibi de çarpıtmış, yalan söylemiş! bir insanı bir söz söylemişse hangi kelimeleri kullanacağını bilir. eğer sen onları alıp kendince kelimelerle soslarsan yalan söylemiş olursun.


  • mayeskuel  (02.11.13 10:39:12) 
temizlenme derken, başının örtülü olmasından bahsetmiyor, hacca gitmesinden ve tüm günahlardan arınmasından bahsediyor. şafak hanım tamamen çarpıtmış meseleyi.


  • nereye bu gidis  (02.11.13 10:47:35) 
tamamen saptırma.


  • pause  (02.11.13 10:55:16) 
Pavey acik acik yalan soyledi, boyle bir soz yok


  • kafkef  (02.11.13 11:16:53) 
saptırma, daha doğrusu "sağır duymaz uydurur" misali işine gelebilecek ya da kullanabileceği biçimde anlamış, yani niyet okuma da diyebiliriz. saptırıp saptırmadığını zaman gösterir,ilgili kişşinnin ilerideki söz ve icraatleri gösterir demek daha doğru aslında. ama şu an için "saptırma ve niyet okuma"

ama konudan bağımsız olarak var böyle düşünenler, farkında olmak lazım bunun da.
  • dafaiss  (02.11.13 15:12:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.