[]

doğum günü kutlasam mı

bi soru sorduğunuz platonik kişi size cevap vermedi. ama facebookta paylaştığınız şeylerin hepsini beğendi. aranız kötü de değildi. neden cevap vermedi anlamadınız hatta.
bu kişinin bi kaç gün sonra doğum günü. kutlar mıydınız?
ben kadın o erkek

edit: mesajı gördü. ondan eminsiniz

 
görmemiş olma ihtimali olabilir. facebook'tan kutlayacaksanız kutlayın çünkü bi esprisi yok. bi anlamı yok. ana sayfada sağ üstte doğum günü olan birini gören alakasız kişiler birbirlerinin doğum gününü kutluyor. ben saçma buluyorum. ama başka bir şekilde de kutlamazdım ben. telefon etmek, mesaj atmak falan gibi.


  • kakao  (01.11.13 23:52:34) 
son cümleye kadar çok iyi geldin de orası bozdu...
erkekler öyle karmaşık canlılar değil. bişeyler olmasa paylaştıklarını like'lamaz, cevap vermemesi enteresan belki de görmemiştir.
bence kutla.
  • kertenkelebek  (01.11.13 23:55:14) 
doğum gününü kutla. hislerini belli etmek istiyorsan küçük bir hediye al, belli etmek istemiyorsan alma.

ayrıca sorduğun soruyu görmemiştir ya da işine gelmemiştir. başka bir açıklaması yok bence.
  • evde black smoke besleyen adam  (01.11.13 23:59:52) 
ya seni hiç sallamıyor, o kadar sallamıyor ki paylaştığını beğensem ne düşünür diye hiç aklının ucundan bile geçmemiştir, yada o da seni beğeniyo. ortası yok


  • tellioglu  (02.11.13 00:04:48) 
kutlama.


  • m e l t e m  (02.11.13 00:48:42) 
kutlama, kutlayıp kutlamadığını umursamayacak bile. gerek yok.


  • ayin yazari  (02.11.13 01:26:02) 
ayda yıldı adam gibi düşünen hatun kişisi gördük, onu da saçma sapan yorumlarla yanlış yola çekeceksiniz.


  • matematik koyu  (02.11.13 09:34:31) 
içinden geldiği gibi davran. Yaptığımız şeyler için pişmanlık zamanla geçer, ne var ki, yapmadığımız şeylere pişmanlığın çaresi yoktur.


  • andrei bolkonsky  (02.11.13 11:57:03 ~ 11:58:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.