[]

Zor bir telefon sorusu..

cepten konuşurken aynı zamanda konuştuklarımızı layıt edebiliyor muyuz?
Yada cepten dinlediğimiz radyoyu..



 
eskiden kaydediliyordu, eski sony ericsson w700i telefonumda direkt kayıt diye seçenek çıkıyordu. Sonradan yasalar-etik vb. şeylerden dolayı üreticiler o özelliği kaldırdı diye biliyorum. Ama hani android bi telefonda olmaması için bi engel yok bence, yazılımı bulunabilir gibi geliyor.

Radyo kaydediliyordur herhalde yine çeşitli uygulamalarla falan
  • rodriguez2  (01.11.13 19:42:41) 
Nokia E 72'de bir program var. Ciddi ciddi kaydediyorum ben


  • hicunutmam  (01.11.13 19:43:23) 
android call recorder programları var o işi gören.
radyonun kendiliğinden öyle bir özelliği var samsungda..

play.google.com
play.google.com
play.google.com
play.google.com
.
.
.
.
  • cokponcik  (01.11.13 19:59:52 ~ 20:01:19) 
cokponcik teşekkürler tavsiye edeceğin bir tanesi var mı? Çok kişi birçoklarını kullanamamış


  • sonhakan  (01.11.13 20:27:05) 
play.google.com

bunda sorun yasamamıstım ben. rica ederım
  • cokponcik  (01.11.13 21:15:42) 
kayıt ettiğin şeylerin resmi bir geçerliliği yok yalnız. yani sonradan oturup kendin dinlemek falan istiyorsan onu kastetmiyorum, atıyorum bir olay olursa o konuşmanı mahkeme kabul etmiyor. çünkü yasalara göre kendi telefonunda, kendi hattında bile olsa görüşmeleri kayıt etmek suç. böylede saçma birşey.


  • karisik hisli adam  (02.11.13 01:34:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.