[]

Şafak Pavey'in Konuşması?

bu konuşma kusursuz bir konuşma mı?

içerik olarak.


 
çok beğendim konuşmasını.şafak pavey'i çok da severim.


  • rock n roll  (01.11.13 09:30:40) 
Kusursuz bir konuşmadan kastınız ne? Biçim mi içerik mi, hitabet yeteneği mi?
Bence çok iyi bir konuşma ama kusursuz değil.

  • whoosie  (01.11.13 09:31:29) 
hangi açıdan baktığınıza bağlı eğer bir konuşmanın türkiye'yi kurtaracağını, işsizliği çözeceğini, trafiği rahatlatacağını düşünenlerdenseniz işe yaramaz. öte yandan dedikleri yalan değildi, içi doluydu, tutarlıydı, milletvekili olduktan sonra kürsüye çıkıp bir konuşma yapmamış, dokunulmazlığı olduğu halde eziliyoruz, özgürlüğümüz yok diye şikayet edip dokunulan, dövülen, öldürülen kadınlar hakkında konuşmayanlara onların " anlayamayacağı" türden bir konuşma yapmış. içerik olarak 10 üzerinden 8 diyebilirim. ama seslendiği hedef kitle sen ben olmamalıyız bu konuşmada zira bana şafak pavey'in konuşması bir şey katmadı. zaten konuşmayı dinlemeden önce de biliyordum dediği şeyleri. fakat hedef kitlesi farklı diye düşünüyorum. o hedef kitlenin de oturup şafak pavey'in laflarını dinleyeceğini, dinlese de ne demeye çalıştığını anlayacağını sanmıyorum. sonuçta şafak pavey başörtüsüne saldırdı olacak.


  • godsparticle  (01.11.13 09:37:51) 
"öpüşmeyi atatürk'e borçlusunuz" ve sonunda ettiği "anlayana, ayıqs" lafları hariç güzel bir konuşmaydı bence. ama kusursuz değil.


  • nereye bu gidis  (01.11.13 09:41:08) 
çiçekli türban dar pantolona girmese ve "siz mağdursunuz" "biz aslında mağduruz" muabbetine girip siz-biz yaptınız, buna zorladınız demese kusursuz olacaktı

onun dışında %100 katılıyorum
  • la noix  (01.11.13 09:41:26) 
Öncelikle Şafak Pavey "bir erkek vekil yüzünden" demisti ama mecliste pantolon düzenlemesini engelleyen Emine Ülker Tarhan imiş.

İkincisi Sn. Pavey ziyarete gittiği ve fotoğraf çektirdiği Esed'in öldürdüğü binlerce Suriyeli kadına ve çocuğa da değinseydi keşke.

Üçüncüsü Muhafazakar kadınları incitici, ötekileştirici, aşağılayıcı üslubuna rağmen Pavey'in pantalon giyebilme hakkını destekliyorum.
  • s plus b  (01.11.13 09:53:04) 
ne kadar doğru bilmiyorum ama en çok alkış aldığı "pantolon yasağı" ve "kirlenmek" mevzusunda referans aldığı kaynakların yanlış olduğu haber yapıldı bugün. pantolon yasağını emine ülker tarhan'ın savunduğunu ve izlemedim ama akp milletvekilinin videosunda "kirlenmekle" alakalı bir kısmın geçmediği söyleniyor. bunların yanına çiçekli dar pantolonu ve "baban kim bilemezdin" muhabbetini ekleyince bence pek tutatlı bir konuşma sayılamaz.

ama 15 yıl önce aynı meclis başörtülüyü kovarken şimdi kürsüden görüş bildiriliyor bu bile iyi bir gelişme.

son olarak akp'nin özgürlük tanımına getirdiği yorumları beğeniyle dinledim her ne kadar konuşma şeklini itici bulsam da. kişisel hayatımda da bu tarz konuşan kızlardan hoşlanmam. bu da kişisel sanırım.
  • spatzle  (01.11.13 09:56:12) 
özellikle
"başındaki örtüyle, herkesin içinde öpüşebiliyorsan bu özgürlüğü atatürk'e borçlusun"
dediği için evet, kusursuza yakın bir konuşma.
  • jimjim  (01.11.13 10:00:34 ~ 10:07:46) 
bana sorarsaniz su an 2 kesim var. bunlardan birini etkilemek icin "halk" kelimsini kullabilirsiniz ya da onu kastedersiniz, digerine de "millet" kelimesini kullanirsiniz ya da onu kastedersiniz. ayni sekilde ataturk ile ilgili soylemleriniz de olumlu ya da olumsuz yonde intiba birakacaginiz kesimi belirler. yani aslinda basortusu ya da turban hakkinda ne dusundugunuz degil, kullandiginiz kelimeler ve degindiginiz noktalar etkileyeceginiz kesimi ve ne yonde etkileyeceginizi belirliyor.

bu acidan beni hic etkilemedi, yani bos konustu. diger taraftan bana gore bulent arinc da bos konusuyor. cunku ben bu insanlarin konusurken bir seyler anlatma amaci tasidigina inanmiyorum. sadece kendi taraflarini tutan kisilere konusacak bir kac cumle veeiyorlar hepai bu.
  • mosakale  (01.11.13 10:07:26) 
içinde yalan geçen bir konuşma. hiç bir milletvekili "bir daha başımı açarak kirlenmeyeceğim" demedi. pavey yalan söyledi.

her cümlesinin sonunda gülümsemesi de melih gökçek i anımsattı.
  • kafkef  (01.11.13 12:37:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.