[]

isyerine goturmelik sandvic

Ogle yemeklerini begenmiyorum bazen. ya da arada acikiyorum.
Salam sosis cok mu sagliksiz olur? Ya da jambonlar? Peynir ve domatesle aram iyi degil.
Nasil bir seyler hazirlayabilirim?


 
ton balığı.


  • sparkle kiddle  (31.10.13 16:56:00) 
hergün sandvic de bıktırır. kaşar morul salam klasiktir ve güzeldir.

amerikan salatası veya tonbalığını da düşünebilirsiniz.
  • eurhka  (31.10.13 16:56:18) 
Şu amerikanlarım popüler peanutbutter-jelly'si de güzel oluyor. Epey de besleyici ve yapması kolay.


  • Haldamir  (31.10.13 16:59:35) 
tavuk fileto yağsız, ekmek arası, yanında salça ya da domates..


  • anonymice  (31.10.13 17:02:42) 
Evet salam sosis biraz sağlıksız olur. Şöyle söyleyeyim, bizim ailenin baba tarafı nesillerdir et işiyle uğraşıyor. Babam hayvanın her yerini her şekilde yer ama salama sosise hiç bulaşmaz.

Salam yine belki bir yere kadar gider, ama özellikle sosisler hayvanın yenebilecek her yerini çıkardıktan sonra kalan deri kemik vs kısımları öğütüp ilaca basarak yapılıyor. Özellikle bu tip et ürünlerinin Türkiye'deki standartları pek iyi değil. Bence yemeyin.

Ton balığı, somon, yeşillik, roka, avokado, tavuk, haşlanmış yumurta, ıspanak yaprakları, mayonez, zeytin, hıyar, kara lahana, mantar, biber, brokoli, pancar, limon, maydonoz... Sandviçe koyacak malzeme çok.
  • 386 dx  (31.10.13 17:05:47) 
unonun tam tahıllı bir sandviç ekmeği var, kepek gibi görünüyor esmer ama tadı beyaz ekmek gibi çok güzel. üzerinde susam falan tarzı şeyler serpili.
çok tahıllıymış adı premium diyo

  • innerbliss  (31.10.13 17:07:33 ~ 17:08:26) 
ton balığı ağır kokar. illa koyacaksanız lightlarından koyun daha az kokar.


  • perferil  (31.10.13 17:12:26) 
dilimlenmiş hindi füme satılıyor pınar'ın namet'in falan. onları deneyebilirsiniz. hem salam, sosis gibi ağır olmuyor hem de soğuk tükegtildiğinde tadı kötü değil.


  • in pyjamas  (31.10.13 20:26:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.