[]

Turknova? Torrent Sitesi? Ek Yaptım.

bir arkadaşımın hesabını aldım ama ratio falan bişiler dedi anlamadım. şimdi ben burda indirdiğim dosyanın uploadını download ile eşlemeli miyim? daha sonra upload yapsam da olur mu? bir problem çıkarmıyım şimdi arkadaşa.

ek: seed eden yok burda ya da ben kullanmayı bilmiyorum. birşey mi yapmam lazım acaba? çok övmüştü arkadaşım ama indirme hızım 6 farklı dosya için de çok düşük.
normalde torrentz ve zamunda kullanırım. aradığım veriler yerli olduğu için buraya yöneldim ama bir ayarı falan mı var bunun?

 
uploadını açık bırak her zaman, sınır koyma.


  • yakuza123  (25.10.13 01:15:47) 
büyük ihtimalle indirdiğin dosyalar eski, seed eden az olduğu için düşük hızda indiriyor olabilirsin. türk torrent sitelerinin kronik sorunu bu. popüler/yeni torrentlerin dışındakileri pek bulaşma. yok yeni dosyaysa bağlantıda problem olduğunu düşünüyorsan port açmayı deneyebilirsin.

indirdiğin dosyaların özelliğine bak da mümkünse başlarda sadece altın olanları indir. altın torrentlerin download değeri işlenmez ancak yine de belli bir upload yapman gerekir. ratio sıkıntılı iştir ban yeme hemen.
  • carpena  (25.10.13 01:58:48 ~ 01:59:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.