[]

bu laptop iyi mi?

12 yaşında birisine alınacak da, fifa olsun, need for speed olsun onları seviyor, birde iyisinden olsun istiyorlar.

şuna baktım da iyi geldi gözüme, siz ne diyorsunuz?

ek olarak ekran kartı modeli dışında bilgisayarların çoğu zaten aynı özellikli bu fiyatlarda aşağı yukarı... şimdi bu ekran kartı nasıl? 64 bit 128 bit meseleleri varmış da tam çakmıyorum bu mevzudan...

teşekkürler.

www.vatanbilgisayar.com

 
bence gayet iyi onun için . oyunları vs. açar


  • MiraTaurus  (12.10.13 11:58:48) 
bu fiyata alınacak en iyi oyun laptopu bence. ben aldım gayet memnunum. ekran kartı da gayet iyi. herkes 645m daha iyi falan diyor ama arkadaşın tavsiyesiyle 740m aldım. bir fark olduğunu sanmıyorum. ayrıca youtube'dan gameplay videolarına bakabilirsin.


  • geberix  (12.10.13 12:06:46 ~ 12:07:20) 
çok pis gideri var. lenova nın bu serisinin görünüşü de güzel gayet. 645m daha iyi ancak 740m ile farkı hissedilecek seviyede değil.


  • washe  (12.10.13 12:19:35) 
www.pcdepo.com çocuk w8 kullanamaz diye freedos almak isterseniz.sitede aynı modelin daha da ucuzları var www.pcdepo.com gibi.


  • glamdr1ng  (12.10.13 12:44:53 ~ 12:48:43) 
lan ben üniye gidiyorum bana kimse böyle bilgisayar almıyor hiamına.

neyse almayın çocuğa böyle şeyler 12 yaşında bir çocuğu müziğe spora hobilere yönlendirin.

ne biliyim müzik aletlerinin seslerini dinletin bakalım hangisini güzel bulacak.

sonra spor dallarını gösterin hangisini beğenecek.

bilgisayar dediğimiz olay çocuğu içe kapatacak asosyalliğini arttıracak özgüvenini azaltacak ve bağımlılığı yüzünden çocukta dikkat eksikliğini ve öğrenim bozukluğunu tetikleyecek bile olabilir.

bilgisayar ve telefona hayır spora ve müziğe evet! :P
  • kayipadam  (12.10.13 13:15:06) 
oyun için iç donanımı iyi ama dış donanımı bilek yoruyor. mause kısmı daha kısa olan bir şey bul hp g6 serisi gibi ama sakın hp alma.


  • le i  (12.10.13 13:17:19) 
Ben 1 aydır kullanıyorum.Bi sıkıntısını görmedim şahsen. Çoğu oyunları da kasmadan gayet güzel oynatıyor. Isınma sorunu da yaşatmıyor. Yalnız fiyat pek cazip değil ben elden teknosadan 1500 e almıştın.Vatan feci pahalı veriyo.Hatta netten 1300-1400 küsürlü fiyatlara alabilmek mümkün. Hayırlı olsun şimdiden :)


  • nirvana.  (12.10.13 15:12:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.