[]

cep telefonu önerisi

iki adet cep telefonu almaya niyetlendik. bir tanesi alt seviye olsa yeterli, diğeri galaxy s3 veya s4 ya da iphone 4-4s veya bunların ayarında bir şey olsun istiyoruz. hangi telefonları önerirsiniz ?

lumia 520 güzelmiş, var mı kullanan?


 
lg g2
note 2 (ekran 720p ama)

  • ergenpezeveng  (12.10.13 00:38:59) 
s3-s4 veya iphone 4s demişsin.sadece söyleyebileceğim şu,eğer iphone kullanıcısısyan ve seviyorsan ios'u android'e sakın ama sakın geçme.ben yaptım o eşekliği olan 1500 liraya oldu.attan inip eşeğe değil tapire binmek gibi.güvenliğin g'si yok sistem de,ben iosun bokunu yiyim o derece nefret ettim androidden.

he ben zaten kullanıyorum,kullanırım dersen android için lg g2 tavsiye
ederim.gayet iyi telefon android olması dışında.

ister fanboy diyin ister dalga geçin.

ah ulan apple.şu ekranı azcık büyütseydiniz de maceralara atmasaydınız beni.
  • jpsartre  (12.10.13 00:41:30 ~ 00:45:29) 
ben de android kullaniyorum. guvenlikle ilgili sorun filan yasamadim kredi kartim direkt telefona tanomlidir marketten surekli alisveris yaparim. aldigi. tum uygulamalar ucretlidir. ne takilma ne donma ne guvenlik sorunu yasamadim. ben note2 kullaniyorum merak ettiyseniz. yani daha once android kullanmadiysaniz kendi deneyimimi yazayim dedim. ha ro. filan da atmadim telefonun orijinal hali. antivirus filan da yok.


  • ergenpezeveng  (12.10.13 00:48:37) 
1 yıldır s3 mini kullanıyorum gayet memnunum.bugün gördüm darty 700 TL ' ye satıyordu.


  • hystarie  (12.10.13 00:55:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.