[]

ergenlikte sivilce nasik yok edilir ?

Siz ergenlikte sivilceleri nasil tedavi etiniz ? Kolonya vs. ? :(




 
büyüyünce geçiyo siktret.


  • mutevazi  (09.10.13 23:27:17) 
kolonya ile pudrayı karıştırıp yüzüne sürerdi kardeşim. kurutuyor böyle. düzenli yapınca geçti ama herkeste aynı sonucu vermez sanıyorum. gündelik bilgi malum.


  • empati kuramayan psikolog  (09.10.13 23:27:21) 
bir efsane kükürtlü sabun der. ben de lise zamanlarında kullanmıştım da az çok etkisi vardı sanki.


  • japon askeri  (09.10.13 23:28:30) 
yok sayılır.


  • hicazkar  (09.10.13 23:28:51) 
benim yüzümde gram sivilce yoktu, hep sırtım kabarıyordu. ama o da 2-3 sene önce geçti

yaş 22
  • GibsonRules  (09.10.13 23:29:12) 
sabun kullanma, cildin ph dengesini bozarsın daha kötü olur. uygun bi temizleme jeli ile akşam eve gelince yıka, temiz tut. kendiliğinden geçiyor. eğer geçmiyorsa da cilt doktoruna git, uygun bi ilaç veriyorlar (saçma sapan işe yaramayan ilaçlar da verebiliyorlar,doğru ilacı bulana kadar 8 doktor gezmiştim)


  • albayrak  (09.10.13 23:46:39) 
temiz tut. patlatma,soyma,kurcalama! cidden izi kalıyor. ve ize sivilcenin kendisinden daha çok üzülüyorsun.
bi de şunu prospektüsünde yazdığı gibi sadece sivilcenin üzerine sürerek kullan renk itibariyle fondöten gibi de hem de sivilceyi kurutuyor.

images.gittigidiyor.com
  • gis  (09.10.13 23:50:56 ~ 10.10.13 00:03:53) 
büyüyünce geçmiyo. 10 yıldır sivilceliyim. roaccutane kullanmaya karar verdim.
roaccutane kullan kısaca

  • vodianova  (10.10.13 00:06:11) 
ergenlikte roaccutane kullanmayın, karaciğeri gençten harap etmeyin. o ilaç sonraki iş.
imex yazılmış yukarda. içinde antibiyotik var onun, düzenli kullanmazsanız bir işe yaramayabilir. yüzdeki bakteriler şımarır, gitmez.
bir de acnelyse adında bir krem var. a vitamini türevi içerir, roaccutan ile aynı ama krem olduğu için daha bölgesel bir tedavi ve daha güvenli. 1 gün arayla kullanılır.
  • fallopian  (10.10.13 00:36:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.